Zaujímavosti o referátoch
Andrej Sládkovič Nehaňte ľud môj
17.10.2013
kika
Reagovať
.....
za to že autor vyjadril svoje pocity a obranoval si v ťažkej minulosti svôj národ je kokot ? mali by sme byť vďačný a hrdý že sme mali vynikajúcich básnikov , a mali by sme ďakovať všetkým štúrovcom za to , že teraz môžem toto písať po slovensky a nie po maďarsky. tento referát je veľmi pekne spravený a andrej sládkovič sa volal svojím menom Andrej Braxatoris, a jeho pesudonym je sládkovič pretože písal najsladšie básne so štúrovcov
21.10.2005
barbora
Reagovať
Andrej
...vlastnym menom sa volal Andrej Braxatoris, nie Pavol. Pavol bol jeho vnukom.
...čo sa týka pseudonyma - korešponduje so slovom slad, žiadnymi sladkými túžbami.
...čo sa týka pseudonyma - korešponduje so slovom slad, žiadnymi sladkými túžbami.
06.10.2010
cicin
Reagovať
RIMOVANIE JE KDE?
tak prijebanu basen som este nevidel rimovanie v pici.. ANDREJ SLADKOVIC TY KOKOT :D .. ja by som spravil lepsiu .. : kokot pica
u holica .. aspon sa to rymuje ne jak a jeho kokotina .. naco spravil z toho basen kokot
u holica .. aspon sa to rymuje ne jak a jeho kokotina .. naco spravil z toho basen kokot
02.12.2009
roman
Reagovať
Hovadina
Toto je blbost lebo som tu nenasiel to co som chcel...blbost je aj cela literatura...
12.10.2008
Pato
Reagovať
Hovadina
toto je blbost lebo som tu nenasiel to co som chcel...blbost je aj cela literatura...
30.09.2004
Kika
Reagovať
Fajn pomôcka
Ďakujem tomu kto tento referát napísal. Veľmi mi pomohol. Ešte raz diky.