referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Drogy, fajčenie a alkohol
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.03.2008
alkoholicka    Reagovať
moj najlepsi priatel pes
pes je najmilsie zviera na svete. niektory psi su vsak aj nebezpecny. napr. : rottwailer,pitt bull, bulterier...atd. jedneho pekneho dna som sa vybrala na prechadzku s mojim malim jorksirom na prechadzku po ulici.volal sa rambo.ked sme sa uz tak prechadzali tak sme stretli rottwailera ktori nebol na voditku a nemal nahubok. velmi som sa zlakla. rychlo som zobrala ramba na ruky a bezali sme domou. nas dom bol velmi daleko. potom vsak si ma ten pes(rottwailer/ vsimol ako bezim a drzim ramba na rukach, tak sa za nami rozbehol. najprv si podal mna a potom ramba. mne rorkusal oblecenie, mala som roztrhnute stehno..atd. a ramba.... a ramba zabil. ledva sa hybal a bol cely rozkusany. tan pan povedal ze sme si to zasluzili a nechal nas tak. potom som zistila ze aj ja mam telefon tak som zavolala rodicom a ty zavolali sanitku. bola som strasne smutna ze som stratila mojho najlepsieho priatela. toho pana dali do väzenia a psa dali utratit. takyto bol moj den.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.