referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sexualita (náboženský pohľad)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.03.2012
peter    Reagovať
Re: sex je slobodna volba.
lutujem ta a modlim sa za spasu tvojej duse ahoj peto
15.08.2005
icus    Reagovať
sex je slobodna volba.
Podla mna je nabozenstvo vec, ktora je chora. Len slaboch si moze myslet, ked ked bude slepo niecomu verit, \"boh\" ho bude ochranovat a potom pojde \"do neba\". Blbost!!!! Zhnije ako kazdy iny a jeho \"dusa\"? Dusa rovna sa mozgove operacie. A tie sa skoncia s poslednym vydychom. V minulosti si strasne vela (99,99%) ludi nevedelo strasne vela veci vysvetlit. Hromy, blesky, samovolne vznietenie krikov z tepla, zemetrasenie raz za 100 rokov a tak dalej. A to 0,01 percenta ludi(hlavne vplyvnych-krali vodcovia atd), ktory si povedali, ze na tomto by sa dalo daco vytazit ( a ti sa nasli vo vsetkych kutoch sveta - izolovane -preto je kazde nabozenstvo ine - diametralne -niektori si rezu curaky a zasivaju posvy) a spravili dajake prikazania, ktorymi sa maju ludia riadit. A ked nechceli, aby tam kazdy jebal s kazdym, znasilnoval a nevim co, zahrnuli tam aj sex. A tato spolocnost bola vo vlastnom mysleni natolko chora, ze to - predstavte si - ostalo az do dnes a ktovie dokedy to este potrva. Jedno je ale iste. Raz to musi padnut ako dom z karat. Kazdy, kto si s perfektnou babenkou s perfektnym telom poriadne zatrtkal odzadu, do ritky, a vytrtkal takto strasne moc krasnych bab, musi vedet o com hovorim. Hovorim o skutocnom pozitku z lasky k bliznemu svojmu. A kto to odmita len preto ze je silno veriaci? Lutujem ho!!!! Strasne. Keby som mal ja zit takyto zivot, ja co mi kazde rano ked sa zobudim stoji az dokedy neopicham babenku, by som asi radsej zdochol. Zivot je, moji veriaci priatelia, len jeden, po smrti uz mi verte, zit nebudete. Uzite si ho jak sa patri. Je len na vas, ci neskusite otocit vasu inak brutal krasnu, eroticku zienku odzadu, a neskusite, ako to ma naozaj chutit. A potom uvidite. Poslete toho vaseho bozskeho ochrancu pri prvom vystreku do riti! Dakujem za pozornost. Icus The Great. [email protected]
18.05.2005
Kajo    Reagovať
nelogické, rozporuplné, demagogické
...nelogickosť je v tom, že kresťanská teória stvorenia človeka bohom neobsahuje pojem "manželstvo". Odkiaľ autor berie istotu, že 6. prikázanie hovorí práve o sexe bez manželstva, resp. toto v sebe zahŕňa? A vôbec - čo má spoločné manželstvo a náboženstvo? Ďalšia vec - všetci ľudia sú podľa kresťanov potomkovia Adama a Evy. Všetky ľudské vzťahy sú teda incestuálne a nábožensky neprijateľné. Rozpor? To len tak zbežne, nechcem sa dotknúť autora, som iba vyznávač kritického myslenia a zo všetkého najviac nenávidím dogmy.
29.12.2004
show    Reagovať
skvele
Veľmi dobrý referát. Vidno že autor je človek,ktorý sa snaží rozmýšlať. Páči sa mi že nie je obmedzený stredovekými dogmami. Len tak dalej dúfam že najdem viac referátov od teba
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.