referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.07.2010
ludovit botto    Reagovať
poradte mi prosim.
dobry podvecer,, chcel by som sa opytat ci je zavet napadnutelna bez sudu. moj stary otec mal 3 dcery,z toho najstarsia bola moja matka ktora mala dvoch synov. po matkinej smrti si nas vzal stary otec do opatrovnictva. po smrti stareho otca prebiehalo dedicske konanie kde stary otec v zavete pise ze si nepraje aby z jeho polovice domu dedili dve mladsie dcery. svoju polku domu prenechal svojim dvom vnukom ktorych vychoval. nakolko druhu polovicu,, teda manzelkinu prenechal timto dvom mladsim dceram cize to spravodlivo podelil na polovicu.ale vsak moju matku vobec neuviedli ze by nieco dedila,, avsak nebola ani vydedena,tieto mladsie sestri napadli zavet bez sudu,len s notarom. prosim vas o radu,, ci je to napadnutelne aj bez sudu a ci moja matka by mala byt sucastou dedenia aj ked je neopomenutelna. dakuje,
03.02.2008
Soňa    Reagovať
dediči zo závete
Dobrý deň, prosím o informáciu akým spôsobom je možné zistiť, či poručiteľ spísanú závet uložil u notára? Kedy sa to ako budúci dediči dozvieme? Budú na dedičské konanie prizvaní aj dediči, ktorých poručiteľ závetom ustanovil ako iných dedičov (nie zo zákona)?
S pozdravom
Soňa
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.