Zaujímavosti o referátoch
Príroda (umelecký opis)
03.10.2007
Levica
Reagovať
Hm...
Je to dost odborne, ale celkom fajn, myslim ze pouzijem niektore frazy. A aj ja dufam, ako vacsina ludi co tu pise ze dostanem jednotku :o) Thx
14.09.2007
mata
Reagovať
nahodou je to dobre!
vy idioti co chodite na posukane odborne skoly.. ak by ste nahodou drzali ucebnicu zo slovenkseho jazyka pre stredne skoly tak by ste pochopili ze tento opis je tak dobry ze ho odtialto do tej ucebnice pouzili!!!!!!!!
11.06.2007
katuliatko
Reagovať
ODVECI
akoze nvm kto to pisal....ale je to od veci....tak bud pisem o jary o lete alebo o zime..ten zaver je uuuplne od veci..jako vazne....nestoji to za nic....je to na p...
03.06.2007
hafa
Reagovať
sand bude jednotka:DD
mnoo thgak diik moc aj ked som si sama njeco doplnila som si tam dala a j tvoje prirofnanja...diik....aj nabuduce oki??:DDD
29.05.2007
pato
Reagovať
genienjalny praca
nevim coi by som dokazal taketo nieco spravit fakt super :))) Uckaje stara namyslena cuze takze mi to nezisti!!!
24.05.2007
evina
Reagovať
newiwm.........
no nevím dufam že mi to nezistí lebo ta pripečená učka že ma všetko stiahnute z internetu no uvídímm..............ale hlavna vec že to mam a nejako to trocha zmeniím
22.05.2007
mojemenonenipoctatne
Reagovať
p......a
jeto kokotina nazacatku ze sa priroda zobudza zo ZIMNEHO SPANKU a odrazu na konci zas sa pripravuje na ZIMU....nmd
17.05.2007
hmmm..........
Reagovať
no newiem.....................
je to fakt v pohode,ale naša dr*blá úča neni zas taká drblá a určite to zistí že to mám z tadeto.............ale nech si vysere oko,niečo sa z toho určite dá použiť,keď to trochu zmením..............ale je to celkom suuper.dikes
08.05.2007
lenivec
Reagovať
hotova je domaca
diki kamo ze si za mna napisal ulosku domovu aj ked je to take prilis spisovatelske ale to si uz aspon trochu zmenim slovosled ni?
08.05.2007
julia
Reagovať
moj hrdina
o romeo romeo ty si ale hovädo take pises ako srac mame chod na pospas
08.05.2007
klikni na chello
Reagovať
hovado
ty si ale srac ked pises romanticke slohy alebo si to stiahol aj ty?!...priznajme sa vsak?! iste jjj