referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Franz Kafka Premena
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.06.2009
Vachevski    Reagovať
u6al7i
dsfsdfs67877 test test
04.02.2009
XXX    Reagovať
fuuuj
vsak ved to vobec nie je obsah, ale dake blbe uvahy:-(
22.10.2008
vladuska    Reagovať
super
podla mna dost dobry referat, obsah tohto diela je vlemi jednoduchy, takze pri diskusii budem skor potrebovat tieto myslienky ako obsah..diky moc.-P
21.11.2007
SSSR    Reagovať
nieeeeeee
podla mna je totok chujovinka, lebo ja som sa xcel dozvediet obsah a nie nejake osobne pocity autora referatu, to ako keby som tlacil kapustu do hlavy niekomu inemu, sak nech si kazdy spravi vlastny nazor.....a musim hladat dalej, aby som sa konecne dozvedel DEJ
04.02.2008
Antisssr    Reagovať
Re: nieeeeeee
jezis ty si fakt najvacsi borec zaujima ta len obsah.. lenze tieto diela niesu o deji ale o myslinekach a problemoch ktore autor dielom vyjadruje.. podla mna je to velmi dobre nakolko som dielo precital.. tento referat sa mi lubi lebo nie je obsahom diela ale jeho rozborom fakt pekna praca
04.02.2008
Antisssr    Reagovať
Re: nieeeeeee
jezis ty si fakt najvacsi borec zaujima ta len obsah.. lenze tieto diela niesu o deji ale o myslinekach a problemoch ktore autor dielom vyjadruje.. podla mna je to velmi dobre nakolko som dielo precital.. tento referat sa mi lubi lebo nie je obsahom diela ale jeho rozborom fakt pekna praca
17.12.2007
Sandris    Reagovať
Sandris
Barci nerozculuj sa :)
17.12.2007
Barča    Reagovať
Ste blbi vsetci
To ste fakt vsetci taki lenivi ze si nemozete precitat par stran z takeho slavneho diela ako je Premena ? Je to jedna z najlepsich poviedok na svete! A Kafka nebol ziaden cvok, ale na pochopenie niecoho takeho by bolo treba zapnut mozog, vazeni!
14.11.2007
julia    Reagovať
ufff...
tak toto bola inak blazniva kniha,vdaka za referat,som to lepsejsie pochopila,ten kafka bol ale cvok,ze nieco taketo napisalm ojoj :)
23.10.2007
evik    Reagovať
super
diky kafku mam rada ale tiez mam problem niekedy ho pochopit
15.10.2007
ono    Reagovať
Reakcia
Naco obsah? je to dobre napisany referat.avsak nesuhlasim s prirovnanim k alkoholikovi alebo narkomanovi, ti si za svoj stav mozu sami,zatialco grogor nemohol. a na zaver toto hodnotenie je mierne jednostranne:nikde si nespomenul/a v akej financnej situacii bola rodina Samsovych. Malo to toiz velky vplyv na ich rozhodnutie. Ale suhlas,ze ich postoj bol nehumanny a nespravny. Kolki by sa vsak zachovali rovnako?
06.10.2007
SRRS    Reagovať
Suhlas
Zámerom čitateľskeho denníka nemá byť vedieť naspamäť obsah, ale vedieť dielo pochopiť. 50-stranovú poviedku prečítate za hodinu a obsah vyrozprávate bez problémov. Horšie je však pochopiť myšlienke diela, čomu výrazne pomáha tento referát. Neviem pochopiť, ako ho môžete hodnotiť tak negatívne.
07.01.2007
niobe    Reagovať
Nic pre imbecilov s rozumom velkosti suseneho hrasku
Pozrela som si vacsinu referatov o Premene na referaty.sk a toto je nepochybne ten najlepsi. Ten, kto ma troska rozumu a dielo si precita /30 str a da sa najst hocikde na nete/ prip. len preleti pohladom vie povedat strucny dej aj keby nechcel. Takato uvaha je 1000krat hodnotnejsia aj tazsia na napisanie. Ale to, vy ubohi zakladiaci, nepochopite, takze ak sa vam tento referat nepaci, pokojne si usetrite prisproste komentare a presunte sa k dalsim odkazom.
07.01.2007
niobe    Reagovať
Nic pre imbecilov s rozumom velkosti suseneho hrasku
Pozrela som si vacsinu referatov o Premene na referaty.sk a toto je nepochybne ten najlepsi. Ten, kto ma troska rozumu a dielo si precita /30 str a da sa najst hocikde na nete/ prip. len preleti pohladom vie povedat strucny dej aj keby nechcel. Takato uvaha je 1000krat hodnotnejsia aj tazsia na napisanie. Ale to, vy ubohi zakladiaci, nepochopite, takze ak sa vam tento referat nepaci, pokojne si usetrite prisproste komentare a presunte sa k dalsim odkazom.
07.01.2007
tina    Reagovať
custe
mozte byt radi ze tu neico mate a nasa blba ucitelka chce vlastne anzory a porovnanie takze aj budem velmi vdacna ak najdem nieco normalne
13.12.2006
tom666    Reagovať
kde bolo..
jj kvetin suhlasim

detiska necitajte kafku, chodte spat
01.10.2006
Kventin    Reagovať
asi vam hrablo
nevim ci ste zo zakldnej skoly ci co ale na strednej prave chcu taketo myslienky a nie pokaslany dej ktory ma mat kazdy nacitany, tak sa zobudte, vdaka tomuto referatu som trocha lepsie pochopil co tou poviedkou chcel autor povedat, tak ja hodnotim 1
24.09.2006
lili    Reagovať
reakcia
mne sa to celkom pacilo, az na to ze to nebolo fakt ze o obsahu, ale podla mna sa to parafrazovanie da, a nie je nemozne ze to ten autor tak myslel. /aj ked neho je mozne vsetko, kedze to bol taky psychac/
24.09.2006
lili    Reagovať
.....
mne sa to celkom pacilo, az na to ze to nebolo fakt ze o obsahu, ale podla mna sa to parafrazovanie da, a nie je nemozne ze to ten autor tak myslel. /aj ked neho je mozne vsetko, kedze to bol taky psychac/
28.11.2005
janica    Reagovať
hmmmmm
fakt ze hrozny referat.. toto ze je referat? ani nazvat sa to tak neda.. moje nervy.. referat je o diele a nie nejake myslienky nahromadene.. a su aj tak mimo.. fakt ze dost mimo "referat"....
07.11.2005
jaroslavpenicka    Reagovať
detaily
ja len tak... prvé čitanie premeny 1912... knižne vydaná až v roku 1915...
no a čo sa týka toho referátu nieje to clekom zlé... ale to prirovnanie?- ale nebránim sa novým veciam
a ten vzťah rodiny?- to je podla mňa choro pochopené
10.01.2005
chimerita    Reagovať
hehehehehehe
dost chabe na citatelsky dennik...slabe parafrazovanie a konstatovanie,nadmerna dedukcia,prenesenie do sucastnosti a bezpochyby aj slabe nacrtnutie diela a vyjadrenie psychiky gregora samsu:((odporucam len v pripade pokila ste si vedomi vsetkych dnesnych utrap a nehladate skutocny referat na povinne citanie
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.