Zaujímavosti o referátoch
Krt podzemný a Hraboš tatranský
11.06.2009
eva
Reagovať
hahhahaha
mno je to hnusneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
03.06.2009
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reagovať
je to hnusne :::---(((
hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssneeeeeeeeeeeeeeeeeee jeeeee tooooooooo !!!!!! fuj fuj a fuuuuuuuuuj
23.04.2009
cica
Reagovať
staznost
no celkom sa to daa....ale jaa som tam nikde nenasla to naco som sem vlastne prisla....ciim sa zivyyyhrabos... taq to je asi vsetko inak je to fajn :)))
13.03.2008
chiara
Reagovať
krt podzemny
no hej a pocujte mozete mi nekto zokhnat krta podzemneho a na jakej stranke ho najdem a ze do akej celade a radu a kmenu patri prosimvas ozvite sa mi but na pokeci mam nick kajinka31 alebo na icq ale radsej cez ten pokec ak mate prosim vas pekne !!!! ak nekto viete toto tak mi poslite cez pokec !!!!
04.12.2007
sisa
Reagovať
potrava
Chcela by som sa opýtať prečo krt spotrebuje za deň také množstvo potravy ako je hmotnosť jeho tela?
Prosila by som Vás o odpoveď
Ďakujem
Prosila by som Vás o odpoveď
Ďakujem
13.03.2008
chiara
Reagovať
Re: potrava
no hej hej to je vies tak musis neco zrobit preto aby te krti oddisli to ne len tak ael fakt ty envem pomoc a pocuj nevies nahodou ze do akeho radu a celade a kmenu patri krt podzemny prosim ozvy sa mi ak vies a tak mi napis na pokec ak mas mam nick alebo meno kajinka31 prosim ozvi sa
28.04.2007
cisar20 pre minu
Reagovať
pre mima
tych mozes zabit tak ze na nich uvalis kliadbu ( abo uraz ich mozna ze pojdu prec
21.07.2005
mima
Reagovať
hrabos
tento referat je ozaj pekny.ja mam v zahrade 5 hrabosov.su to chutne hlodavce. :)