Zaujímavosti o referátoch
Jubileum školy (príhovor)
15.12.2010
LOL
Reagovať
Re: jubileum k 60 narodeninam- do školy
xD..co si to nevete sami urobit..xD n000b
01.12.2010
šák já
Reagovať
jubileum k 60 narodeninam- do školy
môžem Vás poprosiť, že či by ste mi pomphli sloh do školy ? ... plosím,.. potrebujem čo najskor :) aj keby s toho nič nebolo, ale aj tak Ďakujem z velkým Ď!
01.12.2010
šák já
Reagovať
jubileum k 60 narodeninam- do školy
môžem Vás poprosiť, že či by ste mi pomphli sloh do školy ? ... plosím,.. potrebujem čo najskor :) aj keby s toho nič nebolo, ale aj tak Ďakujem z velkým Ď!
26.11.2009
Jerry
Reagovať
:O :o
Ja to trochu upravim nech zmiznu take slova ako jubileum a hlavne nech je to v muzskom rode a myslim ze s toho bude dobra znamka. Nahodou ucka hovorila ze neemvadi ked ked mame cast prihiviru z netu a ostatne domislime my :O)
30.09.2009
miso
Reagovať
CO to
tak vam treba vsetkym co ste dostali zle znamky naco to kopiruje a nevymyslite nic vlastne hlupaci:)
05.04.2009
ivana
Reagovať
super
no dufam ze dostanem jendna je to superovi slohhh.dik mc ze ste ho tu dali
09.12.2008
misikisa
Reagovať
........
mno akoše dovi dopo :D mne to ucka cele skrtla a napisala ze to mam z intrernetu picaaaaaaaaaaaa :D
26.11.2007
duri traktorista
Reagovať
DUFAN ZE BUDE 1
pekny referat,dufam ze zo skolskej bude 1....len dufam ze nikomu z tredy to nenapadne....
04.11.2007
Jana
Reagovať
uff!!!!
dufam ze nikto z mojej triedy to uz neopise...lebo ma poraziii a nechce sa mi nic s tym robit i ked je to slabeee...straaasne slabeee...na 3
23.03.2007
AAA
Reagovať
dostal som !!!JEDNOTKU!!!
trochu som smenil text, opravil chby a dostal som 1.
27.03.2007
nikola
Reagovať
Re: dostal som !!!JEDNOTKU!!!
Ludia, potrebujem nejaky slavnostny prihovor k jubileu nasej skoly... fakt nutne... pls..poslite na mail :)) diks
03.12.2006
Vierka
Reagovať
Príhovor-jubileum
no je to dobre ale nezistila by to ucitelka keby som to odtial opisala????
03.12.2006
Vierka
Reagovať
Príhovor-jubileum
03.12.2006
Vierka
Reagovať
Príhovor-jubileum
15.05.2006
Dominika
Reagovať
nehodi sa to!
hm...nieje je to dobryy referat...mysliim ze ta osoba co pisala ten referat..tak skor by som povedala ze pisala prihovor na koniec roka..a ne na jubileum skoly...to co tam pisala sa nehodilo do jubilea skoly...moj nazor