referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Anorexia a bulímia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.04.2013
sara    Reagovať
anorexi-sara
ja ma anorexiu a chcem sa jej zbavit tak tkto ma anorexiu tak jecte vela každu minuti lebo dopadneta chrazde anorexia sa da liečit alebo jedna devča sa viliečila je to spevačka aherečka no vola sa anahi-mia ona to mala tirš mentalnu aorexiu tak nechcem dopandut ta ako ini čo som videla na you tube držim palce kto sa saži :)
31.01.2012
zuki    Reagovať
anorexia
je to debilina
23.12.2007
silvia    Reagovať
strasne
Ja chcem byt chuda a hladujem ale neviem ci tym robim dobre
14.07.2011
Miša    Reagovať
Re: strasne
Nie nerobíš .. Sú omnoho ľahšie spôsoby ako byť chudším .. napríklad cvičenie, a zdravý životný štýl ..
27.05.2007
nella    Reagovať
pomozte mi
mala som anorexiu rok.za ten rok som velmi vychudla,musela som sa liecit na psichyatrii,ale bola som stastna,lebo som konecne bola chuda,je to hlupost,ja viem.no po anorexii nasledovala bulimia,v priebehu druheho roka som to vsetko nabrala spat,este aj navyse...citim sa hrozne,mam velke vycitky,depresie...ale neviem to prejedanie zastavit.chcem byt zase ta chuda baba,ktoru kazdy obdivoval,aspon si myslim.prosim poradte mi""
14.07.2011
Miša    Reagovať
Re: pomozte mi
Nella, štíhla postava nieje všetko .. Viem, ľahko sa to hovorí, ale nemusíš začínať s anorexiou, nesmieš ! Skús sa trošku obmedziť v tom prejedaní, nauč sa povedať nie ! Budeš mať dobrý pocit .. A môžeš začať cvičiť .. Čo takto si ísť každé ráno zabehať ? Budeš mať dobrý pocit, a budeš šťastná z toho, že si to neriešila tak, ako niektoré baby ..
12.01.2008
Sissa    Reagovať
Re: pomozte mi
Skus si stale hovorit ze nesmiem tolko jest ze musim jest normalne.A potom dajak skusis mozno tu bulimiu zastavit a ked ne tak sa musis ist liecit.Drzim ti palce
21.02.2008
lalia    Reagovať
uz nevladzem
mam 20 rokov, ochablle a skarede telo. mam 60Kg na 170cm,viem nie som tucna, ale chcem byt chuda. a preco?V obchode si neviem kupit pekne oblecenie,chlap sa pozrie po 50kilovej babe skor jak po mne.chude baby su lahke a povabne...uz od svojich dvanastich sa trapim s vahou. teraz som si povedala, ze uz dost. nechcem byt tucna. chcem byt chuda, mat chudulinke nohy, nosit sortky a plavky...a to aj za cenu anorexie!!!

pekny den a drzte mi palce
14.07.2011
Miša    Reagovať
Je to hlúpe !
Baby, anorexia nič nerieši ! Teda, ak chcete byť vychudnuté, ochabnuté, slabé, "krásne" a aby vám vytŕčali kosti, nech sa páči ! Ale ak chcete iba schudnúť, tak stačí cvičiť, nie hladovať ! Zdravo jesť, nie dávať si diétu .. čo tak, namiesto hladovania, ísť si zabehať ? Určite to neprinesie následky ako anorexia ! Iba si zabeháte, a ak budete takto behať pravidelne, budete sa môcť pýšiť krásnou postavou, nie vychrtnutou, čím sa ani pýšiť nedá .. Anorexiou netrpím, ani som nikdy netrpela, a ani s ňou neplánujem začať ! Je predsa hlúpe, začať hladovať len preto, že máte pár kíl navyše ! A čo ? Sú aj jednoduchšie spôsoby, ako schudnúť, a rozhodne nemajú následky ako anorexia, či bulímia .. Tak ako sa rozhodnete ? Anorexia, alebo zdravý životný štýl ?
26.06.2010
...    Reagovať
Re: je mi zo seba zle... :(
keď ti ostatný hovoria že si chudá, jedz! máš rada jedlo tak sa neboj každému sa budeš viac páčiť ak priberieš a sama so sebou budeš tiež spokojná keď priberieš a všetci ti budú hovoriť ako dobre vyzeráš bude ti lepšie a pochopíš čo si robila a ako si vyzerala ja mám 177 výšku a mala som 41 kg a tiež som nechcela pribrať bola som spokojná taká vychudnutá a keď som sa s toho dostávala a priberala som strašne som sa tešila keď mi každý hovoril ako dobre už vyzerám :-)))
18.04.2010
packa    Reagovať
je mi zo seba zle... :(
mam 173 cm a 59kg ked sa pozriem do zrkadla stale sa vidim tučná aj ked okolie na mna reaguje uplne ináč... vraj som chuda. Neviem prečo ale vždy sa mi páčilo ako vyzerajú anorektičky a preto by som tak chcela vyzerať aj ja.. asi pred rokom a pol som koli tomu aby som schudla zacala brat pervitín po ktorom som po tyzdni dala dole 6-7kg... leze ked som bola 2 dni beztoho tak som opet chitila velky hlad a zacala som jest a priberala som a dost vela kazdy tyzden sa mi striedala váha o 7kg hore dole... uz som to obmedzila a dost ale stále som nespokojná :( uz neviem co mam spravit preto aby som sa citila sama so sebou spokojná lúbim jesť a pritom nenávidim... :(( rada by som so sebou nieco spravila len môj problém je to ze nemam výdž, vôlu na to aby som chudla pomaly a zdravo.. co mám spraviť? uz som v koncoch
13.03.2010
...    Reagovať
nezačínajte je to peklo!!!
ja som anorektička už dosť dlho moji rodičia a kamaráti sa stále zaoberajú mojim jedlom plačú koli mne a trápia sa myslím že je lepšie byť tučnejšia ako toto stále si myslím že je to ok som v pohode ale nieje asi klamem len samú seba ale som úplná troska niekedy mám pocit že sa z toho už nikdy nedostanem a do konca života sa budem zaoberať len týmto a niekedy ani neviem či chcem vobec niečo meniť prostee je to zlé keď vidím ako moje najlepšie kamarátky alebo moja mama plačú koli tomu že sa o mňa boja ani neviem čo povedať keď im slúbim že začnem normálne jesť neviem to doržať je to asi to najhoršie čo sa mi kedy mohlo stať......spadnúť do toho!!!
05.02.2010
Diana    Reagovať
Uff...
ja prave robim referat o anorexii a bulimii...nechcela som ho ale pridelili miho...nechcela som ho preto pretoze nemam rada veci co sa tyka zvracania a veci podobne ...proste ja nenavidim ked vraciam a to len vtedy ak mam crevnu chripku alebo nieco.... popdla mna vsetky tieto dievcata su hlupe a neuvedomuju si cenu zivota uvedomia si ju ale az neskor a ked nadaju ani na rady byvalych alebo inych dievvcat ktore to skusili a zistili ake to je peklo takk su vazne sprosté.....ja svoj zivot mam rada a nemienim si ho kazit debilinamy a primitivnymi recami....uplne suhlasim s nechapavou ...
05.02.2010
Nechápava    Reagovať
uvedomte si cenu zivota
myslim si ze anorexia a bulimia nie je riesienie ako povedala simona chudnite sportom alebo sa zdravsie stravujte a nie anorexiou a bulimiou ....ja ked som si pozrela fotky anorekticiek tak mi bolo uplne na zvracanie ....ja som pomerne chuda a je mi to uplne jedno :D......jem uplne normalne a som spokojna so svojim zivotom teda jem trochu viac sladkosti mekac ale aj zdrave jedlo samozrejme ale ja mam v genoch to ze som chudsia ale urcite nie vychrtla !...a vazne vam stoji zato nejaky hlupy chalan s ktorym urcite nebudete vecne ??? alebo nejake unanie od primitivnych ludi ???? to je hlupe uvedomte si ze vaz zivot vam uz nikto nevrati aaa chcete sa do konnca zivota traapit nejakou hlupou vahou?! ved je to len hlupe cislo ktore sa stale moze zmenit aa podotykam aj prirodzenejsou cestou .....
04.02.2010
simona    Reagovať
čože ?
Ja toto vobec nechápem, ako možete povedat že to skušate a nápodobne ?
čo tu hovoríte tie vaše váhy....pozrite sa na iných a ktorým to vobec nevadí , chudnite športom nie anorexiou alebo bulímiou !!!!ste snád hlúpe kravy ?...ak nie tak to ani neskúšajte !!! chcete dopadnút ao niektoré modelky ? a nakoniec fajčit , drogovat a zomriet ? nech sa páči!!! alebo chcete týrat aj iných ? vašu rodinu ? ktorej to vadí a trápi ich to ? :/ už ked tak skúste zdravo sa stravovat , obmedzovat sladké , a nie robit to čo robíte !!!!
19.11.2009
kaja    Reagovať
hm.....
ja som pribralaza 3 tyzdne 10 kil, z mojej,,,,peknej postawy je zo mna nieco obrowske a tucne, xuti mi jest a nemam potrebu to dat zo seba won, ale dawam, snad to pomoze,ae ked mam znowa prazdne brusko xcem jest zasa..... :(
24.08.2009
fikansa3    Reagovať
Re: cicus
Preco ta to zaujma.
24.08.2009
fikanda3    Reagovať
Nazor na moje problemi
Ahojte.Chcem sa spitat na va3 nazor.ma43kg.A citim sa tak fajn.Jem raz za den.A sta4i mi to.Ajk ket yjem stoho 2lyzice.Mam stale pocitit ze som stale tucna.niekedz nejem celz den.A byvam stale unavena.Prosim napiste mi vas na nazor
22.05.2009
tiniiik    Reagovať
Re: lalia
ahoj no ja to skusam este len prvy tyzden ale tych 5 6 kg som dala dole a citim sa super nepocitujem hlad ja sa aj najem ale len tak ako delena strava doprajem si aj sladke aj vinko a tak ale potom vecer mam chut to dat vonku zo zaciatku to islo tazko ale teraz sa len naklonim a ide to samo a ked nechcem tak nie....
22.05.2009
tiniiik    Reagovať
Re: lalia
ahoj no ja to skusam este len prvy tyzden ale tych 5 6 kg som dala dole a citim sa super nepocitujem hlad ja sa aj najem ale len tak ako delena strava doprajem si aj sladke aj vinko a tak ale potom vecer mam chut to dat vonku zo zaciatku to islo tazko ale teraz sa len naklonim a ide to samo a ked nechcem tak nie....
08.11.2007
cica    Reagovať
cicus
ahojte chcela by som vediet kolko kil schudne taka anorekticka za prvy mesiac
04.01.2009
mery    Reagovať
Re: cicus
Bulímia a anorexia - sú to veľmi zákerné choroby, ktoré ničia dušu... A celý život premenia na peklo... Je to prechádzka peklom... Kto chce byť fakt nešťastný... utrápený... rozhádzaný... nevyrovnaný a veľmi chorý - už na celý život... nech to skúsi.... je to začiatok - konca života... nikdy to neskúšajte, prosím... pre nič na svete... a už vôbec nie preto, aby som bola pekná.... lebo to peklo je vidieť na tvári... každej, skôr, či neskôr....
30.11.2008
MUDr Bauer    Reagovať
anorexia
príčiny anorexie
16.10.2008
Lívia Majeská    Reagovať
nič neviete podaktorí!!!!!!!!
do pekla! o čom to tu stále trepete????? že kvôli chalanovi baby chudnú, halooo, zobudte sa! ja mám bulímiu s príznakmi anorexi a VOBEC sa to nezačalo kvoli chlapcovi, ani by sa to v živote tak nestalo! sú to obe PPP, ktoré majú korenie niekde v minulosti, alebo sa tým dievčatá snažia riečiť svoje problémy, a to tým, že sa uzatvoria do seba, vytvoria si svoj svet a v ňom žijú. Môže to byť odozva rôznych tráum ale proste. je to psychická choroba a len tak sa to prekonať nedá, takže.. žiadni chlapi!
01.10.2008
dodka    Reagovať
jeeezzziiisss
paneboze ja vas nechapem naco to chcete niektore skusat???chcete si prekazit zivot???vy mate ale problemy!!!!!!!vy si myslite,ze ked mate 65kg ze ste tucna???tak to vobec nie je pravda....mozno ze mate boky noa???ved teraz sa to chalanom paci...moznoze vas niektori urazia,ale budte take ake ste!!!!urcite ste krasna vo vnutri a to je to podstatne...chalani maju radi baby,ktore sa vedia najest...ale ak sa chcete pacit chalanom,tak si nenicte svoje telo...ved ide o vas...ak sa nepacite sama sebe,tak sa nebudete pacit nikomu..musite mat rada seba a to napriek tomu ako vyzerate...ak budete optimisticke a rozdavat radost,tak si vas ovela viac vsimnu!!!!a ci mate vacsi zadok ako ine,tak to vobec nevadi..ved kazda rit vie ocarit::))...a ja som trosku pri tele a nic si z toho nerobim..aspon ma je za co chytit:)...ja som si povedala:ked sa nepacim chalanom,tak nech sa na mna nepozeraju...boze ved my zeny sme krasne,tak naco sa takto nicit???vy si myslite ze tucnota je problem???/kolko ludi ma ovela viac a horsich problemov a zabavaju sa napriek tomu...ak ste super spolocnicka,tak chalani vas budu obletovat raz dva..verte mi:)

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.