referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Anorexia a bulímia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.04.2008
Stastna    Reagovať
chcem schudnut aj za cenu zivota...I Hate My Self
mam 18 rokov,vyska 167 a vaha 69 kilov!!nenavidim sa..drzim hladovky ,cvicim a ked nieco zjem,vyvraciam to..aj ked si mozem ublizit,nevadi mi to ..horsie ako teraz to uz nebude..ale tesim sa na to ,ked budem chuda..a ide mi len o to.preco by som mala mysliet na samovrazdu??ved mi ide o postavu a ked ju budem mat tak sa budem chcet zabit??to nie...som vegetarianka ale nie kvoli tomu bay som schudla..ale to je jedno..aj mate na mna nieco tak mi v pohode napiste e-mail.len ma nepresviecajte o trom aby som prestala.mam uz dost ked sa vsetci otacaju za mojou kamaratkou a mna len ohovaraju alebo sa smeju,ked mi otec vyhadzuje na oci ze vyzeram ako v 6 mesiaci tehotenstva...jednoducho sa nenavidim..a este som aj po matke tucna..takze kazdy den ked na nu pozrem,poviem si ze tak takto nechcem vyzerat..len ak niekto vie ze kolko asi schudnem za 1 mesiac a kedy to bude asi na mne videt ,tak mi to pls napiste...pride to hned??alebo najprv nic a odrazu bum?kila dolu??alebo postupne??prosim odpovedzte mi..e mail [email protected]
21.02.2008
lalia    Reagovať
pre janulienku
janka o com to rozpravas...ked ta frajer bude podvadzat s babou, ktora ma o 10 kil menej ako ty, tak neviem, ci aj potom budes tvrdit, ze je to fajn.Chlapi tvrdia, ze sa im pacia viac pri tele, ale len klamu...bud ta nechcu zranit alebo pod pojmom pri tele royzumeju dievca ktora nema 50 kg ale max 52 kg. ano doba je taka a ak nieco v tejto dobe chces musis ist s nou....
21.02.2008
lalia    Reagovať
uz nevladzem
mam 20 rokov, ochablle a skarede telo. mam 60Kg na 170cm,viem nie som tucna, ale chcem byt chuda. a preco?V obchode si neviem kupit pekne oblecenie,chlap sa pozrie po 50kilovej babe skor jak po mne.chude baby su lahke a povabne...uz od svojich dvanastich sa trapim s vahou. teraz som si povedala, ze uz dost. nechcem byt tucna. chcem byt chuda, mat chudulinke nohy, nosit sortky a plavky...a to aj za cenu anorexie!!!

pekny den a drzte mi palce
21.02.2008
lalia    Reagovať
uz nevladzem
mam 20 rokov, ochablle a skarede telo. mam 60Kg na 170cm,viem nie som tucna, ale chcem byt chuda. a preco?V obchode si neviem kupit pekne oblecenie,chlap sa pozrie po 50kilovej babe skor jak po mne.chude baby su lahke a povabne...uz od svojich dvanastich sa trapim s vahou. teraz som si povedala, ze uz dost. nechcem byt tucna. chcem byt chuda, mat chudulinke nohy, nosit sortky a plavky...a to aj za cenu anorexie!!!

pekny den a drzte mi palce
06.06.2005
daniela    Reagovať
preco to robia?
ahojte.rada bz som sa len dozvedela kolko schudnu anorekticky hned v prvy mesiac ich trapenia. je to desat kil alebo menej.dakujem ya odpoved.
20.07.2005
Andulka13    Reagovať
Re: preco to robia?
Mam 26 rokov a mam uz za sebou /teda to sa nikdy neda povedat, je to na cely zivot/. Nakoniec som skoncila pred styrmi rokmi s 35 kg pri vyske 170 cm na psychiatrii s diagnozov anorexia s bulimickimi priznakmi, ale isla som dobrovolne. Pytas sa, ze kolko schudnu za prvy mesiac? To je hlupa otazka, ta choroba vznika postupne, niekedy aj dva tri roky a dotycna osoba si ju najprv neuvedomuje a neskorsie nepriznava. Ja som nikdy v zivote nemala problemy s vahou, vzdy som bola skor vychudnuta a jedavala som uplne normalne. Sama neviem, kedy som s tym zacala a preco. Len jedina pravda je, ze potrebujes okolo seba svojich najblizsich a aby Ta chapali /co je v tomto pripade dost tazke, lebo ten kto to neprezil ma dost problemov to pochopit/. Mne k odhodlaniu ist na psychiatriu pomohol moj chlapec /som s nim uz sest rokov/, ked som sa raz v noci zobudila ako ma /teda tie kosticky/ drzi v naruci a place mi, ze nechce, aby som zomrela.
Ja mam vysoku skolu , popritom som na Slovensku sedem rokov zastavala velmi dobru a dobre platenu poziciu v jednej z najvacsich firiem a predsa som sa dostala do tych sraciek.
Teraz som momentalne uz rok v Londyne a vazim 50 kg. Zijeme spolu s chalanom, ktory ma neopustil ani v najhorsich chvilach mojho zivota, robim uplne inu robotu, konecne po dva a pol roku mam menstruaciu /pravidelnu/ a som stastna.
10.01.2008
eva27    Reagovať
Re: Re: preco to robia?
Tvoj clanok ma fakt zaujal. moc ti drzim palceky a i ked si chuda i teraz, uz aspon "nezomieras zaziva". tiez mam vysoku, tiez som tym presla, momentalne asi 4 mesiace som v poho, verim,ze to tak ostane i nadalej. ono v podstate stale "abtinujem", cize ak niekto s tym zacne preto,ze to chce skusit, "ved potom to necha", tak je na velkom omyle. ked zacnes,nie je cesty spat, skratka len abstinujes. ja som pochopila, ze tak ako som zila uz zit nechcem, stale som sa obvinovala, tvrdila, ze zajtra s tym uz prestanem a od rana do vecera sa moj svet tocil okolo jedna. I ked som krasna(vravi okolie), tak vo vnutri som bola troska.a co z krasy, ked som ju nevedela vyuzivat, pretoze moje vnutro bolo rozvratene na sracky. Naucila som sa a trvalo to asi 3 mesiace jest pravidelne a nenajest sa tak, aby som sa citila napchata. vzdy iba tak, aby som necitila hlad. zaciatky boli tazke,strasne som sa bala,ze priberiem, ale teraz si telo zvyklo a jem normalne bez vycitiek, vsetko a hlavne je, ze nepriberam. mam 168 cm 55 kg, co sa mi nezda az tak moc:-) a hlavne konecne kazde rano neriesim, co budem jest....
17.11.2007
janulienka    Reagovať
crrrrn....budicek
pre pana jana, baby zobudte sa, ako si mozete mysliet, ze anorexiou alebo bulimiou nieco vyriesite?ja tiez niesom spokojna zo svojou postavou, ale nebudem preto drzat hladovky a vracat vzdy ked nieco zjem..dnesny trend si vyzaduje chude dievcata, ale predstavte ako to bolo v minulosti...idolom muzov bola Venusa- bohyna s plnymi tvarmy, zaokruhlena a kypra...tento trend sa postupom casu menil az sa prislo k tomu, ze muzi sa po zene co ma viac ako jeden zahyb na tele navyse ani neobzru...ael cim dalej tym viac sa stretavam z muzmi, ktory mi vravia, ako dobre vyzeram, a ze je aspon za co chytit... vzdy ma to rozosmeje a povzbudi k tomu, aby som sa do niecoho takeho blazniveho ako su anorexia a bulimia nepustala...tych, ktory mi vravia, ze sa im pacia skor dievcata pri tele je stale viac a viac, a ja si myslim, ze o par rokou nebude anorexia vobec v mode, lenze dievcata, ak si myslite, ze teraz je to trendy a musite to aj vy, tak sa uplne mylite...uvidite, ze ak budete mat bmi vysoko pod priemerom, ziadny chlapec si vas nevsimne a navyse, aj priatelou stratite...preto radim, vstupte si do svedomia a uvedomte si, ake ste krasne aj s tym vacsim bruskom a zadockom...nebudte hlupe,a radsej majte priatelou, ktory vas maju radi, ako len sami seba nenavidiet...
21.01.2006
leona    Reagovať
strach
Ja viem, preco to tolko mladych ludi laka ( anorexia - bulimia / je to vidina uspechu bez prace. Aj ja som jednou z tých nestastnícok, aj mne vidina dokonalosti tela zaslepila a zatemnila mysel. Najprv to fakt bolo len o vonkajsej kráse a chudosti a najma o tom, aby som sa pomstila jednemu chalanovi, ktorý mi povedal, ze by som mohla nieco spravit s tym mojim kufrom / zadkom /, a tak som sa zatala a povedala, ze ja to zvladnem. Teraz presli uz 4 roky ja som stihla mam 50kg pri vyske 166cm. A lichoti mi ked mi vravia, ze aka som chuda. No vo vnutri som chodiaca mrtvola,nebavi ma zivot,neprejde den, aby som nepomyslela na samovrazdu. Chalana som si i napriek svojej stihlosti nenasla, naopak moja 65kg kamaratka ma frajera a su spolu stastni. A mne ostali len oci pre plac, a domov,co su pre mna ruky na ktorých mozem plakat od rana do vecera. A ako znie záver, mam strach, strach zo zivota, preto sa radsej vyhovaram sama pred sebou, ze je vsetko OK a, ze sa nic nedeje, hoci vo vnutri som uz troska....
04.06.2007
laura    Reagovať
Re: strach
ked som si citala co si napisala tak mi vbehli slzy do oci. Ja presne viem ako sa citis. Mne sa stalo nie co podobne. Som ako chodiaca mrtvola, pekna ako ludia vravia ale vo vnutri prazdna ako koriny vyschnutych stromov. Som velmi sklamana v laske a viem, ze ho uz nikdy mebudem mat. Laska boli, ale ludia vravia, ze casom preboli. No neviem ci dokazem zabudnut. Praje ti Leona vela stastia.
15.05.2007
sashulik    Reagovať
poznam to
hm aj ja som to niekedy robila a fakt je to neprijemne, to obdobie potom....neustaly pocit hladu ale ked si nieco das tak ti je hrozne zle.....teda niesom vychrdnuta anorekticka ani som nebola ale i tak trvalo to mesiac a za ten mesiac to bolo dost tazke.....aj moja mama sa dost natrapila so mnou a uz to nikdy viac nechcem skusit...baby naozaj to neskusajte!!
23.02.2007
xyz    Reagovať
why not???
ja som prave zacala s tym...viem mozno robim chybu ale chcem to skusit.....zjem vela a potom sa trapim na toalete,ale da sa to.......
03.01.2007
zuzka    Reagovať
??????????
boze baby leona andulka a daniela sak oni to nerobia akoze to chcu ale potom uz niet cesty spat tak tu nerobte z toho nadpisy-strach......vies ty vobec co je strach?

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.