referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Je reklama proti drogám reklamou pre ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.02.2010
LuBoS    Reagovať
Moj NaZoR
cital som tento clanok a velmi ma to zaujalo a mylsim ze JAna ma v tomto pravdu... a cely tento clanok neni taky nezmyselny ma nieco do seba!
29.10.2007
M.f.p.c    Reagovať
Hahaha
svet nie je len o posluchani, rodicoch,skole ......ale je to o uvedomenie sa ze zivot je kratky a do sa mozes dostat velmi lahko......najdi si svojich ludi a nie kktov ktori sa od skolky tvaria ze su jedini na svete ktori ta vytrhnu zo sraciek.....ludia ktori sa staraju do toho co ich vobec nema trapit su pre mna len kkti bez buducnosti...proste mozem ich .....ť & uvedomte sa a nekydate na dtogy ako je canabis.....mam na to vlastny nazor!!!preco to iste nevravite o alkohole?,,,alkohol je este vacsia ako hociaka droga!!!.......mfpc
29.10.2007
M.f.p.c    Reagovať
Zevraj haha
svet nie je len o posluchani, rodicoch,skole ......ale je to o uvedomenie sa ze zivot je kratky a do sa mozes dostat velmi lahko......najdi si svojich ludi a nie kktov ktori sa od skolky tvaria ze su jedini na svete ktori ta vytrhnu zo sraciek.....ludia ktori sa staraju do toho co ich vobec nema trapit su pre mna len kkti bez buducnosti...proste mozem ich .....ť
18.05.2006
Aja    Reagovať
......
ak raz clovek chce, tak to urobi... a ved zakazane ovocie najviac chuti...
03.01.2005
jana    Reagovať
Nazor
Paci sa mi ako si vystihol podstatu - ci je tolko informacii potrebnych a ci vlastne nie su reklamou. Na druhej strane s tou preafektovanou ucitelkou-kto chce ten po droge siahne bez ohladu na to ci ma takuto ucku alebo nie. Caf
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.