Zaujímavosti o referátoch
Východné Slovensko
19.05.2008
ada
Reagovať
Tha.....
Booooooooooze to co za sloh??? Sak to sa mi ani do projektu nezmesti
20.05.2008
meri
Reagovať
Re: Tha.....
no a co s tym ze sa ti to nezmesti do projeku-...tak sa poznaz precitaj si to a vytiahne len to najdolezitejsie...vies kolko to da namahy???????spravit pre nas taky referat? skus to a az potom kririzuj..,maj sa
20.05.2008
meri
Reagovať
Celkom sa dá.........
tento referat je dost dlhy... To musim uznat ale za snahu vas musim pochvalit...Muselo to dat roboty... A ten co na to nadava je ubohy pretoze keby chcel moze si to upravit na aku chce dlzku...referaty sa nerobia tak,ze len najdes stranku a vytlacis...Treba tam aj nejaku tu snahu....Takze sa nadtim zamyslite ti co na to nadavate...Vyskusajte si aj vy robit taku pracu co to da namahy...A nie len kritizovat...Nie su ubohy ti co tento reeferat spravili ale ti,co hovoria ze je to ubohe...zamyslite sa a az potom hovorte svoje nazory...meri
18.09.2007
anakonda
Reagovať
fuuuuj hrôza
no tak to je ale hrôza a o tom ake je to dlhe uz ani nehovorim....fuuuuuuuuuj!!!!!
22.05.2007
Lussynka666
Reagovať
Odpisaneee fuuj
Opisane z knihy 8.rocnika...sak to vidno preboha...je to totalne to iste co v knihe !!! Nic z toho..:D
22.05.2007
Lussynka666
Reagovať
Odpisaneee fuuj
Opisane z knihy 8.rocnika...sak to vidno preboha...je to totalne to iste co v knihe !!! Nic z toho..:D
21.05.2007
patuska
Reagovať
boze to je co heheh
akoze viete co radsej som to ani necitala bo uz len na to ake je to dlhe ze uuuuuffffffffff to bude katastrofa :D
15.05.2007
Miška
Reagovať
Je to blbosť
Je to hrozné som sa šla učiť a pozieť niečo mimo a šetko opísané
26.04.2007
veve
Reagovať
hruuuza
fakt traapne..potrebujem referat a toto..8 ucebnica a co keby som aj bola na strednej?no diki..sa nikde nic neda najst..
26.03.2007
braňo
Reagovať
zle,zle
maju tito ludia pravdu platime si net , aby sme sa neco NOVE dozvedeli a ne veci, ktore uz mame v ucebnci
26.03.2007
braňo
Reagovať
nepaci sa mi to
maju tito ludia pravdu platime si net , aby sme sa neco NOVE dozvedeli a ne veci, ktore uz mame v ucebnci