Zaujímavosti o referátoch
Antoine de Saint-Exupéry Malý princ
11.05.2009
natys
Reagovať
maly princ
najlepsia kniha na svete...len vy decka tomu nechapete:)..mozno ked vyrastiete a precitate si to budete na to pozerat inak:)
15.05.2010
gabs
Reagovať
Re: maly princ
suhlasim s tebou.. je to vynikajuca kniha.. myslim, ze ten kto jej nerozumie este potrebuje velmi dospiet.. iba nedospely clovek moze o nej vyhlasit, ze tato kniha je hlupa
23.04.2007
to nemusis vediet
Reagovať
hovno
boze to jake havado vymyslelo maleho princa ja nejsom dospela aby som to pochopila a nac to davaju citat detom no sorry 14.rocnym detom
17.09.2009
Matu
Reagovať
Re: hovno
Ja som to cital v 12 rokoch a pochopil som to. Je to veldiela velmajstra. A to ze je vacsina ludi sprostych, [ocividne aj vratane teba] zatto ja uz a ani autor nemozeme.
10.01.2009
:D.....:)
Reagovať
blooooooost....a velkaaa
Ved o je blboost.. ainac vsade je popisane to iste..a mne sa to necee citat..ved tam su take obrazky jak pre male deti
25.11.2007
chodax
Reagovať
hm...
myslím, že autor referátu dosť dobre nepochopil podstatu tejto skvelej knihy...cieľom je myslím opísať myšlienku a nie dej....
19.03.2007
Klaudia N.
Reagovať
referaty.sk je dobra pomocka
Ako niekto mohol z tohto dostat 4?To je hlupe,ved predca je to dlke a nic tomu nechyba.Myslim si,ze na opisovani referatov nie je nic blbe.Je to velka pomoc pre zaneprazdnenych ziakov.Napr. ja.Som normalna deviatacka,niekedy sa mi toho nazbiera trochu viac a uz nemam cas na knihu.Dostat kvoli tomu 5?To urcite nie!Nie za nieco take nepodstatne!
17.03.2007
NIKI
Reagovať
NECHAPEM...
VY SI NIKDY NEPISETE REFERATY SAMI??CO Z VAS POTOM BUDE??TU MATE NABRAT LEN INSPIRACIU..PREBOHA...DOBRE TUPATKA!