Zaujímavosti o referátoch
Rudolf Sloboda Narcis
26.02.2011
simon
Reagovať
Re: Re: vzkypená žlč
Ahoj ak budes mat ten referat mohol by si mi ho poslat na mail? Dakujem :)
[email protected]
[email protected]
15.05.2010
Toto_iba_kokot_napiš
Reagovať
KOKOTINA
Ktory kkt toto napisal ? Uplna kravina nečitajte to !
16.09.2008
Fredy
Reagovať
kontroverzné???
no neviem, som tú knihu čítal dvakrát a veru nie v rámci povinného čítania, páčila sa mi a vždy v nej nájdem niečo nové, ale možno som to asi nepoxopil, lebo nerozumiem, že čo by malo byť na Slobodovej vete: „Urban si vo vestibule vyhľadal odchod osobného vlaku do Zohoru a pomyslel si, že roky, ktoré prežil mimo domova, sú jeho prehrou.“ tak strašne kontroverzné, lebo podľa mňa je to čistá pravda. či čisté pravdy sú vždy tak troxu kontroverzné??? aj keď pre niekoho môžu byť naopak prehrou aj roky prežité doma...
17.05.2007
UJOBZBZ
Reagovať
NEROZCULUJTE SA ZBYTOCNE
btw. JE TO REFERAT PRE STREDNU ODBORNU...HOVORI ZA VSETKO...POHODA
04.04.2005
Juulia
Reagovať
vzkypená žlč
az ma dviha zo stolicky pri citani tohto ref.ako je mozne,ze sa clovek,ktory odprezentuje dej diela,povazuje za tvorcu REFERATU??nezvyknem odkazmi reagovat,no toto je hrozne!!preboha,necitaj,ked nevies citat!!Narcis je dielo,v ktorom je dej len mediom!!!hanbim sa ze teba!
PS:ked si zdokonalim moj klavesnicopis,poslem moje spracovanie Slobodovych uzasnych diel!
PS:ked si zdokonalim moj klavesnicopis,poslem moje spracovanie Slobodovych uzasnych diel!
18.04.2007
Martin P.
Reagovať
Re: vzkypená žlč
Mna dviha zo stolicky, ked vidim, ze si svoj prispevok pisala 04.04.2005 a za tie dva roky si si nestihla zdokonalit "klavesnicopis", a poslat sem TVOJE spracovanie. Ja teraz pisem svoje a toto je stale jediny referat o tomto diele (ak bude moj hotovy, URCITE ho sem poslem, lebo neviem len kritizovat ale aj konat). A ak si si nevsimla, na referaty.sk je viacero druhov "referatov", niektore informuju len o deji, niektore podavaju len "ucebnicove" informacie. To, ze su to REFERATY.sk, nemusi znamenat ze tu budu len komplet referaty pocnuc infom o autorovi, hl. hrdinoch, cez kompoziciu, bla, bla, bla, az po vlastny nazor. Alebo to mozme premenovat na charakteristiky_deje_gramatika_formalne_a_neformalne_listy_z_cudzich_jazykov_historicke_udalosti_a_tak_dalej_a_samozrejme_referaty.atlas.sk To by ti mozno viac vyhovovalo >:[ ...
Budem rad, ak mi odpises, mozno si totiz zmenila nazor za ten cas.
18.04.2007
Martin P.
Reagovať
Mna dviha zo stolicky, ked vidim, ze si svoj prispevok pisala 04.04.2005 a za tie dva roky si si nestihla zdokonalit "klavesnicopis", a poslat sem TVOJE spracovanie. Ja teraz pisem svoje a toto je stale jediny referat o tomto diele (ak bude moj hotovy, URCITE ho sem poslem, lebo neviem len kritizovat ale aj konat). A ak si si nevsimla, na referaty.sk je viacero druhov "referatov", niektore informuju len o deji, niektore podavaju len "ucebnicove" informacie. To, ze su to REFERATY.sk, nemusi znamenat ze tu budu len komplet referaty pocnuc infom o autorovi, hl. hrdinoch, cez kompoziciu, bla, bla, bla, az po vlastny nazor. Alebo to mozme premenovat na charakteristiky_deje_gramatika_formalne_a_neformalne_listy_z_cudzich_jazykov_historicke_udalosti_a_tak_dalej_a_samozrejme_referaty.atlas.sk To by ti mozno viac vyhovovalo >:[ ...
23.05.2006
Luky
Reagovať
heeeeej klidek moja, zínde sa to na maturu, dolezity je aj dej, a rozumny clovek po precitani referau si spravi obraz ze aky typ knihy to je a ze to nie je nejaky Pan prstenov, ten referat je podany podla mna dobre, a
mam silnu chut si tuto knizku precitat, co sa mi nestava casto.......
mam silnu chut si tuto knizku precitat, co sa mi nestava casto.......