Zaujímavosti o referátoch
Matka Tereza - Výnimočná osobnosť
29.04.2005
Viktoria
Reagovať
Matka
Ahojte,tohto roku idem na birmovku a birmovne meno si davam prave po tejto skvelej osobe akou nepochybne bola Matka Tereza.Chcem iba povedat,ze velmi malo ludi vie,aka to bola osobnost nielen v tomto storoci,ale toboz v dejinach ludstva.Ozaj,ten tvoj prispevok ma naozaj presvedcil o mene TEREZA!Vdaka
19.06.2016
Dagmar Grofčíková
Reagovať
Re: Matka
Dobry den,moja dcerka ide na birmovku,chcem sa spytat ci moze mat meno Tereza,alebo len Terézia.Pekne dakujem
26.11.2006
zeus
Reagovať
na hovno
neni tam vobec nic co sa tika o jej praci ani o tom kde pracovala, a co robila este pred tym ako zacala pomahat bezbrannym a slabim. neni tam nic konkretneho
dakujem
dakujem
03.12.2007
nofretete
Reagovať
Re: na hovno
nauč sa písať. A je to "úvaha" ak ti to slovo niečo vraví.
22.05.2007
chybycka krasy
Reagovať
:))))
(* 27. august 1910 Skopje, Macedónsko – † 5. september 1997, Kalkata, India)
20.05.2007
lucia808x
Reagovať
Re: kokotina
čo mysliš ako by si to napisal ty,zamysli sa nad sebou ale poriadne!!!!!!!!!!!!!
20.05.2007
lucia808x
Reagovať
matka tereza
no vieš martin asi si nevieš predstavit ake to v skutočnosti bolo.keby nebolo matky terezy čo mysliš ako by dnešny svet vyzeral ha?????? ta praca bola vystihujuca skus si ju ešte raz prečitat a poriadne sa nad tym zamysli (poriadne!)neviem kto pisal ten životopis ale bol skvely!!!
28.04.2007
Ľubka
Reagovať
.....
Ten kto to napisal vedel o com pisal pretoze matka Tereza bola ochotna pomoct kazdemu. Tí ktory kidaju na referaty by sa mali najprv zamysliet nad sebou ci su vobec schopny napisat jednu suvislu vetu, ktora dava zmysel....
04.01.2007
anna
Reagovať
jajjjjjjjjjjjjjj
to neznelo ako referat, ale skor ako prejav, bolo to dobre, ale nevystihla si zaner, a zeus ma pravdu
04.01.2007
anna
Reagovať
jajjjjjjjjjjjjjj
to neznelo ako referat, ale skor ako prejav, bolo to dobre, ale nevystihla si zaner, a zeus ma pravdu
04.01.2007
anna
Reagovať
jajjjjjjjjjjjjjj
06.02.2005
Martin
Reagovať
odpad
je to odpad...nauc sa pisat alebbo sa vrat na zakladnu skolu do prveho rocnika...deckkoooo
11.02.2005
Papucka_
Reagovať
Re: odpad
Mily Martin! Neuraz sa, ale ten zivotopis bol uzasny. Ak nahodou nevies citat, to sa stava, tak potom tu nepis taketo klamstva. O.K.???? Apropo, jedine Ty sa mozes vratit , ale nie do prveho rocnika, ale do SKOLKY! tam maju taketo primitivne nazory!!!!!!!!§ Nabuduce takto nepis a neurazaj ostatnych SLUSNYCH ludi. !!!!! Maj sa!
17.12.2006
Miška
Reagovať
moj prvý názor
Moj názor je že táto žena sa ked sa to vezme starala o tých najbiednejších ludí v
Indii bola to dobrá žena s velkým sdcom
Indii bola to dobrá žena s velkým sdcom
10.05.2006
Vierka
Reagovať
moj nazor...
Tiez budem reagovat na Martinove pripomienky.Mas svoj nazor a nikto Ti ho neberie.Ale mal by si sa trochu zamysliet.Mozno o tejto zene nic nevies a netrapi Ta to.Ja som bola mesiac v Indii,kazdy den som bola pri hrobe Matky Terezy a zazila som na vlastnej kozi jej pracu.Ver mi,keby to prezijes Ty,tiez by si zmenil nazor.Bola to uzasna zena s velkym srdcom. Som rada,ze su ludia,co o nej takto krasne pisu...len tak dalej... vierka
14.11.2005
cica
Reagovať
matka tereza
Ja som si dala na birmovke meno prave po tejto skvelej zene. matku terezu obdivujem pretoze viem aku lasku, trpezlivost, a oddanost mala k chorym, aku tuzbu mala pomahat. aj dnesni svet bi mal mat take osobnosti ako bola ona.
11.02.2005
Papucka_
Reagovať
Matka Tereza
Ahoj, neviem kto si, ale ten zivotopis si napisal uzasne. Prosim Ta nevsimaj si takých ako su napr. Martin, co napisal o Tebe same (prepac za vyraz) somariny. Nech sa pekne krasne on vrati nie do prveho rocnika, ale do skolky, lebo jedine tam maju take primitivne nazory. Uz musim koncit. Vdaka pomohol si mi zohnat zivotopis na NOS-ku. Papa. Pekny vecer. :) este raz vdaka a NEVSIMAJ SI HO!!!!