Zaujímavosti o referátoch
Adolf Hitler životopis (seminárna ...
26.04.2012
J Tee
Reagovať
:::::
ahoj kámo. Máš to spracované výborne, až na pár bodov,ktoré by si presnejšie mohol nájsť v anglických knihách. mohol by si tam viac židovstva pridať, píšem ti , ja sa tiež zaujímam o 2.svetovú vojnu, tiež som zhotovil pár prác, niektorým sa páčia. na gymku ma skoro vyhnali z triedy :D za to , čo som konfrontoval. Ja len dúfam, že si to robil ty. Ja už mám totiž za to diplom. pokračuj v tom a maj sa geniálne. Jakub
08.06.2011
Kuko
Reagovať
Re: Re: Re: Chcel wywrazdit Slowanov
Hitler nechcel vyvrazdit nas sak nam pomohol vy tupe telce :)(to ze mal slovanskych nepriatelov - rusov je ina kava) aky by to malo zmysel to ze zidovske knizky to pisu inak a cely zivot sa len nechavaju lutovat masou ako oni chudaci trpeli za 2. sv., hlavne ze teraz ovladaju pol sveta, a uz vobec sa nebudem vyjadrovat k tomu kolko ich mozno umrelo pocas 2sv. vojny... urcite nie 6 milionov ved to bolo nemozne na prepocty, existuju ortodoxni zidia ktori popieraju holokaust preco asi ...
31.12.2010
fireman66
Reagovať
nepacia sa mi klamstva
adolf hitler urcite niebol zid a pisat onom iba ako o sialencovi a zlom cloveku by bola chyba.myslim si ze ako tvorca dejin,strateg a dobyvatel si zasluzi pravdivejsie fakty.
20.10.2010
bože...
Reagovať
vyjadrenie
to že to skáče s dátumami je v pohode.. aspoň ale tak ... šieste z ôsmych detí... je s mäkkým i... a dalej preboha jak v seminárke môžeš napísať že vojna začala 1.októbra ked o pár odsekov nad tým.. je že podpísali pakt 23.augusta a na to napíšeš.. o dva dni neskôr 25.septembra... to ma dostalo.. som zcvedavá čo si z toho dostala.. nič iné mi nevadilo.. lebo tie dátumi boli svojim spôsobom ani nie prehádzané lebo bola načrtnutá udalosť a pod tým hneď rozpísaná takže v pohode...
11.11.2010
womanx
Reagovať
Re: vyjadrenie
nedá mi nereagovať :D len sa smejem nad tvojimi opravami gramatických "chýb"!!!!MÁ byť mäkké I ôsmIch!!!!! a.. pl. nominatívu slova dátum je zas tvrdým.... :D ax, len sa zasmiať....... a ľutovať...
28.04.2010
stajdl
Reagovať
skaces
je to napisane chaoticky. moc sa v tom nevyznam. skaces z datumu na datum, zacnes temu s neskorsim datumom a skoncis ju skorsim... je to skratka chaos....
28.04.2010
stajdl
Reagovať
napadnutie polska
polsko napadol 1.septembra a nie oktobra... sa nauc poriadne ceske mesiace
04.02.2010
pozeram
Reagovať
Ked tak na to pozeram
Ked tak na to pozeram ... napada ma len jedna otazka ... Preco niektory posielaju svoje prispevky dvojmo alebo trojmo ?
05.11.2008
Oto von Bismarc
Reagovať
Hitler_bol_zid
takze studoval som 4 roky pravo a zaujmam sa o tuto problematiku zijem v rakusku a viskummi sme prisli nato ze hitler nielen ze mal zidovske korene ale bol aj zid. sak si porovnajte crty zidou a hitlerovo bol genialny ako zidia atd
12.01.2010
hitler
Reagovať
Re: Hitler_bol_zid
bol ale iba polowicny..jeho prawy foter bol zit..preto ich wrazdy...:-DDa tak im treba...aj tym skurwencom farebnym...:-DDD
30.11.2008
Slovan
Reagovať
Re: Hitler_bol_zid
lool Oto von Bismarc ty si taky kokot . Koho tu chces ojebavat ze si studoval pravo :D:D:D sak tvoja gramatika je ako u 7 rocnych deti a radsej tvoje chapanie sveta uz nikdy nevyjadruj
18.02.2008
jaabodka
Reagovať
citaj!
bohes vy tu pi*ujete ako nic sami napiste taku dlhu seminarku a potom sa vyjadrujte...co o hitlerovych uspechoch?riadny usmech ze vyvrazdil miliony ludi!a nech sa na to pozeram z akejkolvek stranky stale su tam ti mrtvi!a aj keby hned behal po vode alebo sa trebars postavil na mihlanice ani trochu by si tym nepomohol.Bol strateny pripad uplne chora hlava.a nech zmotal na seba hocikolko nemcov nie je to tym ze by bol niecim vynimocny. pretoze ziadna velka osobnost by nedokazala pozabijat tolko ludi.a nenavidel nielen zidov ale aj sam seba a vsetko.A to mi len potvrdzuje ze NEBOL normalny.Bol skrachovanec.uboziak.bol NIKTO a nezmieril sa s tym tak sa radsej zabil to znamena ze bol aj slaboch lebo sa tomu ani nedokazal postavit!!!
14.12.2009
renka
Reagovať
Re: citaj!
ak bol hitler nikto,kto som potom ja?niežeby som ho chcela propagovať,bol to masový vrah.ale ja sa radšej s nikým neporovnávam.som chorá a čo?no a čo?
12.09.2009
onkelz-JUGEND
Reagovať
hitler-maliar
naozaj bol hitler maliar ak mi poslete na e-mail nejake foto obrazov tak budem vdacnYY.................
19.05.2009
paatushkaa
Reagovať
nvm.....
mno mne osobne sa tato "seminarka" vobec nepacila...sposob akym to bolo pisane je strasny,je tam vela nepodlozenych informacii a polovica z toho co tam mas,je postahovana z netu a polepena dokopy.....neviem...kebyze idem robit seminarku o hitlerovi tak si v prvom rade precitam Mein Kampf....ale to je len moj osobny nazor...neviem neriesim nemam chut sa s niekym hadat....snad si za to mal apson dobru znamku:D:D
19.05.2009
paatushkaa
Reagovať
nvm.....
mno mne osobne sa tato "seminarka" vobec nepacila...sposob akym to bolo pisane je strasny,je tam vela nepodlozenych informacii a polovica z toho co tam mas,je postahovana z netu a polepena dokopy.....neviem...kebyze idem robit seminarku o hitlerovi tak si v prvom rade precitam Mein Kampf....ale to je len moj osobny nazor...neviem neriesim nemam chut sa s niekym hadat....snad si za to mal apson dobru znamku:D:D
15.05.2009
...
Reagovať
Hitlerov odkaz
Ked citam niektore komentare,tak vidim, ze Hitlerov odkaz je zial vecne zivy...
mnohi sa k nemu prihlasuju, i ked ani nevedia ako...verte,da sa to i ked nemate proti Zidom ci inym rasam,etnikam atd.nic.Hitler nenavidel miliony,ironiou je, ze niektori nenavidia len jedneho cloveka a v principe nám vznika nečakana zhoda...
/a nikoho neospravedlnuje to,ze on zatial nikoho nezavrazdil.../
Historia sa opakuje:Nemci neznasali Zidov,leboHitler im natlacil do hlav,ze oni mozu za ich problemy...predsa potrebuju obetneho baranka!...uplne ako dnes!
-Aj vy ste„prehrali vojnu“,ze musite takto konat?! Nie,samozrejme,ze nepotrebujem odpoved...-pokial je clovek na tomto svete a snazi sa Žiť (hoc to ma akykolvek apokalypticky vedlajsi efekt=D) vojnu nikdy neprehra...Tak preco si myslite,ze vas uz porazili?!
mnohi sa k nemu prihlasuju, i ked ani nevedia ako...verte,da sa to i ked nemate proti Zidom ci inym rasam,etnikam atd.nic.Hitler nenavidel miliony,ironiou je, ze niektori nenavidia len jedneho cloveka a v principe nám vznika nečakana zhoda...
/a nikoho neospravedlnuje to,ze on zatial nikoho nezavrazdil.../
Historia sa opakuje:Nemci neznasali Zidov,leboHitler im natlacil do hlav,ze oni mozu za ich problemy...predsa potrebuju obetneho baranka!...uplne ako dnes!
-Aj vy ste„prehrali vojnu“,ze musite takto konat?! Nie,samozrejme,ze nepotrebujem odpoved...-pokial je clovek na tomto svete a snazi sa Žiť (hoc to ma akykolvek apokalypticky vedlajsi efekt=D) vojnu nikdy neprehra...Tak preco si myslite,ze vas uz porazili?!
02.03.2009
Miska
Reagovať
Chcel wywrazdit Slowanov
Bolo to docela dobre,ale ked Hitler bol stvrtina so zida aj tak wystrielal zidov aby bol swet krajsii,,no ale Hitler chcel wywrazdit aj nas SLovanov!!Keby bola vojna trvala o pol roka dlhsie ako sa hitler odbachol nikdo z nas by tu nezil!!wystrelal by wšetkyych a kdo wie co by sa stalo,teda,prečo nackowia kracaju w Hitlerovych slapajach?prečo??wwed Hitler chcel wywrazdit aj nass!!!
02.03.2009
Miska
Reagovať
Re: Chcel wywrazdit Slowanov
Mozem len o sebe tolko powedat,ze saa zastawam swojho naroda a nasej bielej rasy,a bojujem do poslednej kwapky krwi
14.05.2009
stefan
Reagovať
Re: Re: Chcel wywrazdit Slowanov
ty si normalna ? co sme to my ? my slovania 'cisty' ??
co su pre teba zidia ?? nieco ine ako si ty, alebo co ?
... si chora
... si chora
14.05.2009
stefan
Reagovať
ty si normalna ? co sme to my ? my slovania 'cisty' ??
... si chora
... si chora
17.04.2009
petrik
Reagovať
trapna cupka,nemas ani sajnu o tom co pises,trosku postuduj nie knizky ktore mas k dispozicii od dejepisara.jebnuta krava
12.01.2009
just me
Reagovať
ach ten hitler
adolf hitler bol chory clovek. poznacilo ho aj to, v akych podmienkach vyrastal (to, ze jeho mama bola aj jeho sesternica a tak...) a proste si ako chory clovek myslel, co si myslel. a potom to niekoho zaujalo a zacal o tom recnit. a ludia ho pocuvali a verili mu, ze bez zidov a homosexualov by bol tento svet lepsi. a bol slavny. a "cistokrvni" nemci ho mali radi... a potom mu ruplo v bedni a zacal robit to, co robil... je to uplne zvratene... a nemyslim si, ze bol buzna a mozno bol zid, ak ano, len to dokazuje to, aky bol chory...
inak celkom fajn praca, ale urcite by som ju nenazvala seminarkou... fakt v pohode, muselo ti to trvat dlho, ale seminarka je o niecom inom... :)
inak celkom fajn praca, ale urcite by som ju nenazvala seminarkou... fakt v pohode, muselo ti to trvat dlho, ale seminarka je o niecom inom... :)
12.01.2009
just me
Reagovať
ach ten hitler
adolf hitler bol chory clovek. poznacilo ho aj to, v akych podmienkach vyrastal (to, ze jeho mama bola aj jeho sesternica a tak...) a proste si ako chory clovek myslel, co si myslel. a potom to niekoho zaujalo a zacal o tom recnit. a ludia ho pocuvali a verili mu, ze bez zidov a homosexualov by bol tento svet lepsi. a bol slavny. a "cistokrvni" nemci ho mali radi... a potom mu ruplo v bedni a zacal robit to, co robil... je to uplne zvratene... a nemyslim si, ze bol buzna a mozno bol zid, ak ano, len to dokazuje to, aky bol chory...
30.09.2008
tvoj tatko
Reagovať
AUTOR JE ASI NAHLAVU PADNUTY DEBIL
AUTOR TOHOTO ZVRATKU CO SA NAZYVA SEMINARKA JE ASI UPLNE NAHLAVU PADNUTY DEBIL, TOLKO NEPRAVDIVYCH A NEPRESNYCH UDAJOV MOZE DAT DOKOPY LEN ASI DUSEVNE CHORY CLOVEK.TEN UVOD JE NAPISANY STYLOM 12 ROCNEHO CHLAPCA...
ODPORUCAM NESTAHOVAT POKIAL SI NECHCETE UROBIT HANBU!!!!
ODPORUCAM NESTAHOVAT POKIAL SI NECHCETE UROBIT HANBU!!!!
09.05.2008
Otto von Hauser
Reagovať
deutchland deutchland uber ales
to ze Vodca bol zid moze napisat len zid,lebo je mi jasne ze aj zidi by chcely mat na svojej strane tak genialneho cloveka akym bol bez pochyby Adolf Hitler.zobral na svoje plecia obrovske riziko, riziko vojny vedel co ho caka ked prehra a napriek tomu to riskol a skoro mu to vyslo a co zidi? ty nedokazali ani pomstit svoje decka cumeli zbabelo na to ako im ich beru a zabijaju to su hrdinovia? su to zbabelci jasne ze aj medzi inimi narodmi sa najdu zbabelci ale nie v tak velkej miere ako u zidov.a co je zbabele na tom ze sa Hitler zastrelil a nenechal chitit.zbabelec bol herman gering to hej ten cakal do poslednej chvile ze sa mu nic nestane alebo joachim von ribentrop a ostatny ale ty co konali po prehratej vojne ako vojaci a dostojnici a otocili zbrane proti sebe ako im to kazal kodex cti zomreli ako vojaci a nie ako daki zlocinci na sibenici.vojak ma zomriet v boji alebo zastrelenim ci uz v zajati alebo vlastnou rukou ,ale nie na sibenici sluckou tak sa vesaju zlodeji a podobne.treba si uvedomit aky boli v tej dobe nemci hrdy narod a aj su oni zili uplne inym sposobom zivota boli ctiziadostivy,tradicie alebo starsie generacie u nich vzbudzovali autoritu dril a uctu.keby bol ktokolvek z nas v tej dobe nemcom bol by taky isty lebo by bol tak vychovany posluchat a plnit rozkazy...........