referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Adolf Hitler životopis (seminárna ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.04.2008
jjj    Reagovať
Re: piciak
no to urcite
17.04.2008
h4x0r    Reagovať
smutne je
smutne je ze nebol zo zaciatku taky zli
mal v plane nieco ine a aj tak to nakoniec skoncil pri vojne proti zidom to je smutne.
02.04.2008
meno    Reagovať
LEN PRE ZNALCOV !!!
Takze Hitler nebol ziaden zid... neviem odkial to autor zistil. dalej Hitler dosiahol hodnost slobodnika-takze bol poddostojnik.Dalej co sa tyka kapitulaci Nemeckej Rise tak mal pravdu ... Nemecko sa vzdalo kvoli nepokojom doma a nie kvoli "vojenskej porazke" (zvlastne ze vojska boli este v belgicku). Dalej hakovy kriz nenavrhol on ale DAP ho prevzala od Freikorpsu.z Ebhardovej brigady...(ten nazov je priblizny) hahaha ... ako chlapce SA a Sturmarme...??? SturmAbteilung...Uderne oddiely postavene z Freikorps...SS znamenaju ochranne oddiely - vznikli povodne ako telesna straz Adolfa Hitlera (neskor vytvorily diviziu: 1.divizia SS Leibstandarte Adolf Hitler) Inak od roku 1925 az do 1929 strana skor chatrala ako "Mala jeden uspech za druhym." Inak knihu z ktorej autor cerpal v otazke riskeho snemu mam dobre precitanu...takze mohol tam dat aj nieco vlastne....Rohm neplanoval spojit SA a Reichswehr ale podriadit cely stat SA ...Konecne riesenie bolo po prvykrat spomenute cez vojnu mozo az cez konferenciu vo Wansee...1942...Inak nemecky minister zahr.veci sa volal Ribbentrop.Joachim von ( "von" ziskal sobasom).(( Tes sa ked sa dostanem k vojne samotnej tam ta roznesiem))... chlapec sa chcel spravit mudrym...4:40 nemecke vojska nevpadli do Polska ale vojnu zacala Luftwaffe ... 3 Stuky Junkers Ju 87....31.septembra Polsko kapitulovalo takze vpad jednotiek SS do Gliwic by nemal nejak velku odozvu... Utok na zapad ...(kde si nechal Wesser -Norsko a Dansko) mal byt povodne kopirovanie Schlieffenovho planu ...odlozili ho preto lebo plan sa dostal do ruk spojencom....Balkanske tazenie :jar 1941 nie leto...Pomoc Velkej Britanii a ZSSR -Zakon o Pozicke a Prenajmu...Kde nechal autor Kursk Siciliu Taliansko Den D ....??? Autor sa velmi zamerial na vojnu ...mal radsej pozorovat Hitlera a jeho reakcie na rozne situacie...Stalingrad , Charko... Na zaver ...len k autorovmu konstatovaniu co A. Hitler dosiahol.... Vojna by bola aj bez neho ... mozno medzi ZSSR s Japonskom a Talianskom a Nemeckom ... alebo rozne kombinacie... Okrem toho autory by sa urcite nenarodil ...Nevznikla by atomova bomba a nik nevie dokedy by sme sa tu tak zabijali...A 20 Ruskych Obyvatelov ...vojakov bola priblizne polovica z tych 20 milionov(aspon podla oficialnych zdrojov) Nehnevaj sa ale u mna by si prepadol.... Toto bola zlatanina a autor nevedel co pise... Len tolko dakujem
02.04.2008
meno    Reagovať
LEN PRE ZNALCOV !!!
Takze Hitler nebol ziaden zid... neviem odkial to autor zistil. dalej Hitler dosiahol hodnost slobodnika-takze bol poddostojnik.Dalej co sa tyka kapitulaci Nemeckej Rise tak mal pravdu ... Nemecko sa vzdalo kvoli nepokojom doma a nie kvoli "vojenskej porazke" (zvlastne ze vojska boli este v belgicku). Dalej hakovy kriz nenavrhol on ale DAP ho prevzala od Freikorpsu.z Ebhardovej brigady...(ten nazov je priblizny) hahaha ... ako chlapce SA a Sturmarme...??? SturmAbteilung...Uderne oddiely postavene z Freikorps...SS znamenaju ochranne oddiely - vznikli povodne ako telesna straz Adolfa Hitlera (neskor vytvorily diviziu: 1.divizia SS Leibstandarte Adolf Hitler) Inak od roku 1925 az do 1929 strana skor chatrala ako "Mala jeden uspech za druhym." Inak knihu z ktorej autor cerpal v otazke riskeho snemu mam dobre precitanu...takze mohol tam dat aj nieco vlastne....Rohm neplanoval spojit SA a Reichswehr ale podriadit cely stat SA ...Konecne riesenie bolo po prvykrat spomenute cez vojnu mozo az cez konferenciu vo Wansee...1942...Inak nemecky minister zahr.veci sa volal Ribbentrop.Joachim von ( "von" ziskal sobasom).(( Tes sa ked sa dostanem k vojne samotnej tam ta roznesiem))... chlapec sa chcel spravit mudrym...4:40 nemecke vojska nevpadli do Polska ale vojnu zacala Luftwaffe ... 3 Stuky Junkers Ju 87....31.septembra Polsko kapitulovalo takze vpad jednotiek SS do Gliwic by nemal nejak velku odozvu... Utok na zapad ...(kde si nechal Wesser -Norsko a Dansko) mal byt povodne kopirovanie Schlieffenovho planu ...odlozili ho preto lebo plan sa dostal do ruk spojencom....Balkanske tazenie :jar 1941 nie leto...Pomoc Velkej Britanii a ZSSR -Zakon o Pozicke a Prenajmu...Kde nechal autor Kursk Siciliu Taliansko Den D ....??? Autor sa velmi zamerial na vojnu ...mal radsej pozorovat Hitlera a jeho reakcie na rozne situacie...Stalingrad , Charko... Na zaver ...len k autorovmu konstatovaniu co A. Hitler dosiahol.... Vojna by bola aj bez neho ... mozno medzi ZSSR s Japonskom a Talianskom a Nemeckom ... alebo rozne kombinacie... Okrem toho autory by sa urcite nenarodil ...Nevznikla by atomova bomba a nik nevie dokedy by sme sa tu tak zabijali...A 20 Ruskych Obyvatelov ...vojakov bola priblizne polovica z tych 20 milionov(aspon podla oficialnych zdrojov) Nehnevaj sa ale u mna by si prepadol.... Toto bola zlatanina a autor nevedel co pise... Len tolko dakujem
25.03.2008
romi1887    Reagovať
korekcia chyby
...Nie je pravda, že prechádzajúc sa na ulici uvidel žida v kaftane a to u neho prebudilo antisemitistické zmýšľanie. To to je veľmi zidealizovaná a zjednodušená predstava o začiatkoch jeho antisemitizmu. Odporúčam, prečítaj si viac kníh o Hitlerovi. V skutočnosti celý ten proces bol u neho oveľa dlhší, začal sa ešte vo Viedni, no trval niekoľko rokov, kým sa to vykrištalizovalo do tej známej podoby. On sám mal totiž veľa dobrých priateľov, čo boli židia.
12.03.2008
arnold    Reagovať
moj nazor
Adolf Hitler bol proste genialynm clovekom prezil toho haba dej ale zo slavi sa pomiatol ako aj iny vyznamny ludia ako Alexander Velki a Napoleon...... proste tyto ludia mali sancu na vtedajsiu dobu nieco dosiahnut ale aj dosiahli velke uspech lenze vzdy to potom porrali :D
12.03.2008
arnold    Reagovať
moj nazor
Adolf Hitler bol proste genialynm clovekom prezil toho haba dej ale zo slavi sa pomiatol ako aj iny vyznamny ludia ako Alexander Velki a Napoleon...... proste tyto ludia mali sancu na vtedajsiu dobu nieco dosiahnut ale aj dosiahli velke uspech lenze vzdy to potom porrali :D
12.03.2008
arnold    Reagovať
moj nazor
03.01.2008
Jehova    Reagovať
Jasne, že bol žid
Ved to je jasne, že Hitler mal židovské korene, preto mal nadpriemernu inteligenciu, je to predsa najinteligentnejsi narod na svete
19.12.2007
ivotopis    Reagovať
REFERAT? SRACKA
CO JE TOTO ZA NEZMYSEL. AKY ZID? AKY BUZERAT ? KDE SU NEJAKE DOKAZY. TO CO TU PISES ZA NEZMYSLY?
18.12.2007
nicka    Reagovať
podla mna
podla mna hitler je dost dobri ze toto secko on zapricinil lebo normalny clovek by to vzivote neurobil.. kks bohvie co by bolo keby este zil a pokracoval.. to by boli ine koncentraky ....ja ho neuctievam alebo nic take ale to jak zmenil on zivot a realitu to by nikto nedokazal..presne ako to setko zmenil jezis tak to zmenil aj on
18.12.2007
jozef    Reagovať
reagovat
Vidno,ze si o pvy krat studoval tuto tematiku pri pisani tejto seminarky, je tam vela veci kt mi nesedia,nedavaju vyznam, mozes mi napisat z akej literatury si cerpal svoje informacie?hodnotil by som znamkou 4, zle spracovanie prace na stredoskola,vidno ,ze nema este svoj nazor, iba citoval a pisal myslienky dakych historikov, a ak mam reagovat na Livca, Hitler osobnost bol, vadit sa tu s vami o tom nejdem, si precitate par knih a chcete si tu vyliat vsetku mudrost,
18.12.2007
jozef    Reagovať
reagovat
Vidno,ze si o pvy krat studoval tuto tematiku pri pisani tejto seminarky, je tam vela veci kt mi nesedia,nedavaju vyznam, mozes mi napisat z akej literatury si cerpal svoje informacie?hodnotil by som znamkou 4, zle spracovanie prace na stredoskola,vidno ,ze nema este svoj nazor, iba citoval a pisal myslienky dakych historikov, a ak mam reagovat na Livca, Hitler osobnost bol, vadit sa tu s vami o tom nejdem, si precitate par knih a chcete si tu vyliat vsetku mudrost,
18.12.2007
jozef    Reagovať
reagovat
24.11.2007
Laura    Reagovať
vyborne...
chcela by som povedta ze sa mi tato seminarka velmi pacila....velmi ma zaujmaju dejiny...a myslim ze tato prava mu dala dost zabrat...preto si mylsim ze si zasluzi pochvalu....=)
25.10.2007
HCKE    Reagovať
Tendenčné,slabé...
...nielen že bol žid ešte aj homoš že...Išli za ním takmer všetci nemci a o jeho úspechoch skoro nič!!!Tie 2 týždne si stratil - talentárko...
29.06.2007
Livča    Reagovať
ked k tomu mozem nieco povedat...
...tak asi tolko:fakt ma to dostalo.bolo tam sice zopar breptov a mensich nepresnosti,ale aj tak chcem pochvalit autora.toto obdobie dejin ma velmi zaujima,pretoze akokolvek ohavne to bolo,musite uznat,ze je to svojim (mozno trochu zvratenym) sposobom fascinujuce.neviem,ci je to ludske nazvat hitlera osobnostou,ale medznikom je urcite.vela toho spustosil,ale aj zmenil a vdaka (ci skor kvoli?) nemu sme dnes tam,kde sme.aj ked spociatku nebol vobec taky vyznamny,dokonca bol len obycajny recnik,co dokazuje aj list povodneho Vodcu,je to urcite prve,co vas napadne,ked sa povie 2.svetova vojna.a ako povedal jeden typek:chcete najst jeho pamatnik,obzrite sa okolo...a to uz hovori samo za seba,nie?
P.S:pozdravujem mojich ziakov,prajem suprove prazdniny a NEOPOVAZTE SA PRINIEST MI NA HODINU TENTO REFERAT!!! ok,mozte,ale necakajte za to znamku...iba keby ste sa pekne usmiali... :)
24.07.2007
Pawli    Reagovať
Re: ked k tomu mozem nieco povedat...
Chcela by som sa spýtať,že keď ste spomínali ,,zopár breptov´´ , ktoré ste mali napríklad na mysli.Zaujímalo by ma to z hladiska dobrovoľného štúdia takýchto vecí

Vopred Dakujem za odpoved.
29.06.2007
monika c.    Reagovať
Re: ked k tomu mozem nieco povedat...
pani ucitelka,ani neviem,ako som sa tu dostala,ale mozem ces sk.rok doniest ten referat?slubujem,budem sa usmievat od ucha k uhcu a aj pozmurkam,ked to bude treba :-) inak,aj vam pekne prazdniny
29.06.2007
pani učiteľka Livča    Reagovať
Re: Re: ked k tomu mozem nieco povedat...
monci,monci,tak ty sa musis este veeela ucit!!!!nemala si tu teraz nic pisat a potom cez sk.rok povedat,ze ta velmi zaujala tema a surfovala si po nete a citala si vela clankov,tento ta zaujal najviac a preto by si nam ho rada precitala...a okrem toho,mam este 1 dotaz:dnes vlastne zacinaju prazdniny a ty sedis za kompom a studujes deviatacke ucivo?!no,moja zlata,hanba!ale nie,som rada,ze sa zaujimas o dejiny,takze to bude urcite za jedna,ani sa nebudes musiet usmievat! a teraz uz chod radsej spat,je dost hodin.papa,a este raz prijemne prazdniny,pozdrav aj brata,ze mu prajem vsetko naj k meninam.
29.06.2007
pani učiteľka Livča    Reagovať
Re: Re: ked k tomu mozem nieco povedat...
monci,monci,tak ty sa musis este veeela ucit!!!!nemala si tu teraz nic pisat a potom cez sk.rok povedat,ze ta velmi zaujala tema a surfovala si po nete a citala si vela clankov,tento ta zaujal najviac a preto by si nam ho rada precitala...a okrem toho,mam este 1 dotaz:dnes vlastne zacinaju prazdniny a ty sedis za kompom a studujes deviatacke ucivo?!no,moja zlata,hanba!ale nie,som rada,ze sa zaujimas o dejiny,takze to bude urcite za jedna,ani sa nebudes musiet usmievat! a teraz uz chod radsej spat,je dost hodin.papa,a este raz prijemne prazdniny,pozdrav aj brata,ze mu prajem vsetko naj k meninam.
10.06.2007
jojo    Reagovať
xxxxx
Ked zabijete niekolko desiatok ludi, budu vas volat masovim vrahom. Zabite ich milion a ste dobivatel. To co zazivali ludia v koncentracnych taboroch, to si ani jeden znas nevie predstavit, ale urcite viem, ze prave tyto ludia boli osobnostami, nie Adolf Hitler.
10.06.2007
jojo    Reagovať
......
Ked zabijete niekolko desiatok ludi, budu vas volat masovim vrahom. Zabite ich milion a ste dobivatel. To co zazivali ludia v koncentracnych taboroch, to si ani jeden znas nevie predstavit, ale urcite viem, ze prave tyto ludia boli osobnostami, nie Adolf Hitler.
04.06.2007
Karina    Reagovať
Dakujem
No podla mna je to dost dobreee kedze som mala prezentaciu o Hitlerovi potrebovala somm k tomu este nejaky ten komentarr a toto mi dost pomohlo tak dakujeeeeeeeeeeeeem

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.