Zaujímavosti o referátoch
Rozvíjacie vetné členy
27.04.2010
spirica
Reagovať
píííča
ja ti dáam!! choj si domov strikovat sjove ponozticky!!spiro mi povedal ze taku fajku aku som mu ja urobila este nemal!!! takze choj si lestit svoje okkulare a spirovi ho vilestim ja!!
27.04.2010
walaska
Reagovať
spirici
no moja mila spirko uz ma jeho chobot v mojich zvonoch a teraz ideme na sane takze caw
27.04.2010
spirica
Reagovať
oh moj spirko
moja laska timto ti oznamujem ze ťa Weľmi Lubenqaaaaam......... a neska wecer dones tri jahodowe durexiki ........mam na teba chut
13.04.2010
sediwa
Reagovať
zwonce a zaraxa
mno mozme ae aby si nahodou nerozbil walajde zwonce....okey a ja olej aby to newrzgalo:))
13.04.2010
zachar
Reagovať
janke a zvoncom
po hodine pojdeme do kabinetu pojdeme do trojky valachova mam kluce a zamkneme sa tam aby to dobre mazalo zeberem vazelinu
13.04.2010
sediwa
Reagovať
saldowej
heh jha pouziwa uplne najmensie lebo alwajsky by mi boli welke.....dnes skocim domow kuknut ci sa i tam ne´wlupil njaky bezdomowec.....mimoxodom bywam pod mosotm..aby si wedela kam mas xodik k nam na nastewu:D
13.04.2010
valaska
Reagovať
janulke fazulke
janka ty si anorekticka alebo co sak si tenka jak vlozky always ktore mimochodom nepouzivam lebo bi sa mi tam stratili v sadle
13.04.2010
sediwa
Reagovať
stanka
tebe je wsetko male tak pssst......musis kupowat na tje zwonce najwacsu welskost:D
13.04.2010
walaska
Reagovať
pre janulienku papulienku
janka tebe bi sa tanga do riti nezarezali aj to najmensie cislo bi ti padlo
13.04.2010
sediva
Reagovať
stanislalwe wlajde
mno okey sak zahraj detom na zwoni,...heh okey musim si zatzam kuknut njake tanga w ton smetaku
13.04.2010
valaska
Reagovať
mojej janulke
no ty gate ma stahuju a vsetko sadlo mi ide do zvonov. a mam nove ponozky som ukradla bavlnu z obchodu a do kontainerov mozme ist po obede.ok?
13.04.2010
sediva
Reagovať
mojej stanke
mno co stanus ako sa mas wtyx nowyx gaturkax?....mám nowe tricko na ramena..je mi troxu welke sak som suxa....pojdes dnes do kontainera kupit cosi nowe?
26.02.2005
Mika
Reagovať
chybná argumentácia
Pretože prívlastok nemá priamy vzťah k prísudku, pokladá sa za vedľajší vetný člen.
??????????
Po tejto vete uz nemá zmysel čítať ďalej.
Predmet a príslovkové určenie majú priamy vzťah k prísudku a predsa sú vedľajšími vetnými členmi.
??????????
Po tejto vete uz nemá zmysel čítať ďalej.
Predmet a príslovkové určenie majú priamy vzťah k prísudku a predsa sú vedľajšími vetnými členmi.