referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.05.2008
radko    Reagovať
ci brdo
to kelo teho tu je
04.06.2007
niky    Reagovať
:D jeeeeejj
este ze to tu je :D
22.05.2007
izzy    Reagovať
supeeer
juuj xvalabohu ze to tu je inak by som bola stratena :D je naj zo vsetkych co som pozrela a bolo ich kopeeeeec
17.05.2007
mpolakovic    Reagovať
a dovod nikde... :D
A co keby si mila Janka povedala co je na nom tak na picu?
05.06.2006
Janka    Reagovať
Ahojky
No je to super, pomohlo mi to tak dik,bolo to fajn a držte mi palčeky nech mi to za niečo stoji :o)
05.06.2006
Janka    Reagovať
Ahojky
No je to super, pomohlo mi to tak dik,bolo to fajn a držte mi palčeky nech mi to za niečo stoji :o)
05.06.2006
Janka    Reagovať
Ahojky
05.06.2006
Janka    Reagovať
Ahojky
05.06.2006
Janka    Reagovať
Ahojky
20.02.2006
Marcelka    Reagovať
moj nazor
Je to super,ze to tu je!!!Velmi mi to pomohlo a som tomu autorovi velmi vdacna!!!!Z celeho srdca DAKUJEM!!!!!!!!
10.01.2006
Zuzana    Reagovať
Výborne
Tento referát je fakt dobrý, vybrala som si ho zo všetkých, čo tu o Tatrách boli. Ďakujem

Gratulujem
25.11.2004
jana    Reagovať
totálna pičovina
ja si myslím že tento referát je úplne na piču................fuck you
20.04.2005
je jedno...    Reagovať
Re: totálna pičovina
mila janka.... vidim ze niekto sa tu naucil dve nadavky a uz je gangsta... tak aby si vedela ty chuderka, napisat takyto referat je dost ze po pici robota, tak som satrasne zvedava co by si ty za pritomnosti tvojej ocividnej jednoduchosti splodila.radsej sa zamysli pred tym ako vypustis nejaku dalsiu trapnu bezpredmetnu reakciu este skor, ako ti niekto v realnej praxi stihne dat cez picu.radim.
10.04.2005
mato    Reagovať
reagovat
jana chod s tym tvojim hodnotenim do pixe a daj sem nieco ty
04.12.2004
hhhhhhhhh    Reagovať
hhhhhhhhhhhh
oooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.