Zaujímavosti o referátoch
Samovražedné fóra na internete
17.11.2015
Fletcher
Reagovať
YsgfLsfdeZPEVuMHQsG
Can you hear me OK? http://www.all-climb.de/index.php/ig-klettern-allgaeu Megalis 10 Mg He insisted “elevating consumers to top spot” in the regulator’s priorities “has changed the way we think” but accepted it would take time to convince people that the FCA is a “new body with a new way of doing things”.
17.11.2015
Gordon
Reagovať
YSCuMAFHxLBwOIG
Excellent work, Nice Design http://www.tu-braunschweig-isl.de/LANDSCHAFTSARCHITEKTUR/ purchase diflucan over counter A South Bronx community panel backed a controversial plan by Fresh Direct to move its operations to the vacant Harlem River Yards in Port Morris after a chaotic meeting Wednesday that was more like a civil war.
17.11.2015
Ronald
Reagovať
yMPGyNVCFti
Punk not dead http://www.vaimnemaailm.ee/index.php/tegevused endep 10 tablets "We believe the destruction (of chemical weapons) on Syrian territory is the best option," he was quoted as saying, adding that the Chemical Weapons Convention prohibits the export of chemical weapons.
17.11.2015
Flyman
Reagovať
ZMNyuaHWJBrTDXZpZ
Why did you come to ? http://www.web-media.co.uk/consultancy/ When Will Aciphex Go Generic A photo of Aaron Alexis, 34, the suspected shooter who was among 13 people killed in the shooting at Washington Navy Yard, is displayed on the phone of Oui Suthamtewakul owner of the Happy Bowl Asian Restaurant, in White Settlement, Texas September 17, 2013.
17.11.2015
Emmitt
Reagovať
BxsgtplTDFGDwblfWWS
How much will it cost to send this letter to ? http://www.web-media.co.uk/consultancy/ Aciphex Price But he added: "One of the best complements to Watson's ability can be found in his selection in an all-star Scotland team in 1926. JAH Catton, editor of the Athletic News, selected Watson at left back in his all-time Scotland team, 44 years after his last Scotland appearance."
16.11.2015
Horace
Reagovať
lQprzwCKPLnAPQMAF
Could you please repeat that? http://unisoftinformatics.com/blog/ nizagara soft tabs “I would say it’s a mixed rite. The offerings are made to the shamanistic spirits that are bound by an oath to Buddhism that also makes them deities of the Buddhist pantheon. So it’s not a purely shamanistic rite,” he said.
08.09.2015
juraj kobielka
Reagovať
nemam nikoho a nebawy ma ziwot chcem zomriettt
som velmi nestastny zo vsetkeho nic ma nebawy nemam rodicov mam len sestru ona ma svoj uz ziwot aja este k tomu som gay ale ja sa zato nehanbym chcem zomriet nic ma nebawy
27.10.2015
Jakub
Reagovať
Re: nemam nikoho a nebawy ma ziwot chcem zomriettt
Ako by si chcel zomrieť lebo tiež nad tým uvažujem a keďže mám strach z bolesti napadli ma iba tabletky.
25.10.2015
Bradley
Reagovať
XdLcgpoJNgzSHZUhJpc
aAy3Lh http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
27.05.2015
roman
Reagovať
komplikácia
Mal som 13 rokov ked na zakladke som videl prvy krat jedno stasne milé dievča , ked som ju videl vedel som ze je vynimočná , no a tak nastala jedna situacia kde sme spolu zacali komunikovať . o mesiac nato sme sa uz milovali . fakt bolo to tak čisté , ale po 2,5 roka sňou ma obklopil system skaždej strany a koli škole sme boli od seba dalej , tak som to nezvladal tak ze som to snou ukončil . No po 3 dalšich rokoch som na nu ani nepomyslel , ona strasne trpela a chcel ukoncit zivot , ale ja som to bral na lahku vahu , a po tych 3 rokoch som zistil ze chodi s mojim byvalim spoluziakom a az vtedy som zistil ako mi na nej zaleži a ze ked necitim jej pritomnost nechce sa mi žiť . teraz prešiel dalši rok, po cely rok každy den od kedy som zistil ze snou chcem byt dokonca zivota a nikdy jej uz neubližiť .Od vtedy na ňu myslim každy den , každe rano , vkuse jak idem spať , proste je to stasne silné , tak som jej po tych rokoch napisal, odpisala pisem si snou do teraz , ale čo stoho ked ju nemôžem potešiť osobne. Nikdy som pri žene necítil tak svoju pritomnosť , a viem ,že po nej budem tužiť až dokonca svojho života . Je mi strasne tazko , a este tazsie stoho ,že som to tak zariadil JA sam , a hlavne koli tomu cchcem najst spôsob ako sa zbaviť bolesti. bojujem stym ze som karek ale uz nie dlho . cakam na ten deň kedy bolesť pominie . mozno to taj tak vsetko malo byt aby som si uvedomil ze ju fakt strasne milujem fakt strasne . Prosimvas poradte mi čo by som mal robiť .
31.05.2015
Sagron69
Reagovať
Re: komplikácia
Napis mi na [email protected]. Ja som s tymto tiez dlho bojoval a dnes je vsetko inak.
02.04.2015
Sagron69
Reagovať
Kto nezazil nevie posudit
Aj ja som sa rozhodol ukoncit svoj prazdny zivot. Nebudem sa rozpisovat o dovodoch, poviem ze bolest duse a srdca je neznesitelna. Napriek tomu ze tu mam iste zavazkyvazne uvazujem nad samovrazdou? Preco? Pretoze ta bolest je neznesitelna a nevie ju nic utisit. Rodina, deti, kamarati, sport... Dokonca ani alkohol. Verte tomu ze som si svoje rozhodnutie velmi dobre rozmyslel. Som si vedomy ze to ludia budu povazovat za utek, ze ublizim svojim najblizsim ale proste uz dalej nevladzem a neviem kde zobrat dalsiu silu na boj s bolavym srdcom a dusou. Vsetko som posudil, zo vsetkych moznych stran ale.... Ta bolest je neznesitelna a sily aj chut zit dalej sa minuly. Neprajem tento stav nikomu, ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi. Je to hrozne, ked kazdy den, kazdu hodinu, minutu,sekundu bojujete o to aby ste dokazali zit. Je to boj neuveritelne vycerpavajuci a casom pride to ze uz na dalsi boj nemte sil. Neodsudzujte tych co sa rozhodli dobrovolne odist z tohto sveta. Nie ste v ich kozi a neviete co prezivaju. A len dufajte ze sa do ich koze nikdy nebudete musiet obliect. Zbohom. Dufam len ze smrt je ozaj len zaciatok
09.04.2015
susu
Reagovať
Re: Kto nezazil nevie posudit
Ak to človek chce urobiť tak by to asi mal spraviť, aj keď verím, že tvoj život sa ešte stane krásnym ale ak to nevieš vydržať už dlhší čas a len ťa celý život ubíja tak sprav čo si myslíš že je potrebné. zraní to sice vsetkych tvojich blizkych, ale tebe to pomoze
smrt nie je koniec, bude tam lepsie
ale aj ked viem ze si definitivne rozhodnuty, ale predsa si to premysli.
ber do uvahy, že nie si jediny clovek, ktory to chce urobit, v takychto pripadoch podla mna nie je dobre hladat odbornu pomoc skor to vyriesit v sebe, alebo ked nic nepomoze tak je dobre najst niekoho s rovnakym problemom, aj ked to je velmi tazke,
len chcem povedat, ze je dobre zistit zmysel zivota, ale kedze ten nikto nepozna tak je najlepsie sa na vsetko s prepacenim vysrat a robit veci tak ako sa nam paci, je pravda ze tento svet je uponahlany, ze clovek uz nema ani moznost poriadne sa do seba zahladiet, na kazdom rohu nas niekto pouca ako musime zit , ale cely zivot nie je o tom aby sme pracovali ako stroje bez citu, aby sme sa stale snazili sprijemnit si zivot a nevedome si ho pri tom nicit. V takych situaciach je najlepsie odist niekam kde nie su ziadny iny ludia len ty a tvoji blízky - zrejme nemozne ale asi ten najlepsi sposob ako sa v tomto svete nezblaznit.
niekedy mi pride ze sme tu za trest, takmer cely svet ospevuje zivot vravi aký je uzasny a sme ;vdacni za to ze mozme zit- OK? to ma byt clovek stastny z toho ze akonahle vie napocitat do desat tak sa mu zacne rucat cely svet pred ocami, ludia vravia ze zivot je prilis kratky, mam presne opacny nazor...ja ak som pomohla som rada ak nie ospravedlnujem sa... chcem iba povedať, že aj ked sa to mozno nezda, ale existuju ludia ktori sa citia rovnako...neviem ako niekomu, ale mne pomaha ked viem ze nie som v niecom sama-je problem najst takeho cloveka, ale vzdy to padne vhod ak takeho spoznate... proste zivot je jeden velky fer: jeden clvek ma peniaze slavu rodinu mier stastie zdravie a druhy je chudobny mier pozna len ako cudzie slovo je chory rodinu nema a caka len na to kedy pride vytuzena smrt....zalezi to na cloveku...ludstvo sa nikdy nezmeni na trvalo k dobremu, ale clovek moze...vela stastia
smrt nie je koniec, bude tam lepsie
ale aj ked viem ze si definitivne rozhodnuty, ale predsa si to premysli.
ber do uvahy, že nie si jediny clovek, ktory to chce urobit, v takychto pripadoch podla mna nie je dobre hladat odbornu pomoc skor to vyriesit v sebe, alebo ked nic nepomoze tak je dobre najst niekoho s rovnakym problemom, aj ked to je velmi tazke,
len chcem povedat, ze je dobre zistit zmysel zivota, ale kedze ten nikto nepozna tak je najlepsie sa na vsetko s prepacenim vysrat a robit veci tak ako sa nam paci, je pravda ze tento svet je uponahlany, ze clovek uz nema ani moznost poriadne sa do seba zahladiet, na kazdom rohu nas niekto pouca ako musime zit , ale cely zivot nie je o tom aby sme pracovali ako stroje bez citu, aby sme sa stale snazili sprijemnit si zivot a nevedome si ho pri tom nicit. V takych situaciach je najlepsie odist niekam kde nie su ziadny iny ludia len ty a tvoji blízky - zrejme nemozne ale asi ten najlepsi sposob ako sa v tomto svete nezblaznit.
niekedy mi pride ze sme tu za trest, takmer cely svet ospevuje zivot vravi aký je uzasny a sme ;vdacni za to ze mozme zit- OK? to ma byt clovek stastny z toho ze akonahle vie napocitat do desat tak sa mu zacne rucat cely svet pred ocami, ludia vravia ze zivot je prilis kratky, mam presne opacny nazor...ja ak som pomohla som rada ak nie ospravedlnujem sa... chcem iba povedať, že aj ked sa to mozno nezda, ale existuju ludia ktori sa citia rovnako...neviem ako niekomu, ale mne pomaha ked viem ze nie som v niecom sama-je problem najst takeho cloveka, ale vzdy to padne vhod ak takeho spoznate... proste zivot je jeden velky fer: jeden clvek ma peniaze slavu rodinu mier stastie zdravie a druhy je chudobny mier pozna len ako cudzie slovo je chory rodinu nema a caka len na to kedy pride vytuzena smrt....zalezi to na cloveku...ludstvo sa nikdy nezmeni na trvalo k dobremu, ale clovek moze...vela stastia
17.04.2015
Sagron69
Reagovať
Re: Re: Kto nezazil nevie posudit
Ak bojujes podobne ako ja napis mi na [email protected]. Myslim ze cesta ktoru som si zvolil a ciel ktory som si tejto ceste zvlolil je mozno navod aj pre Teba ako dalej. Moj niekolkomesacny boj o zivot ci smrt sa zmenil v priebehu... hadam 4 dni. A ked som si nakoniec uvedomil ake je to jednoduche bolo mi fajn. Ja som sa zachranil a velmi rad zachranim aj ineho ak ma o to poziada.
14.04.2015
Sagron69
Reagovať
Zostal som
Pred 12-imi dnami som sem napisal svoj koment kde som bol rozhodnuty ukoncit svoj zivot. Bol som hlboko presvedceny ze je to to nejlepsie riesenie. Ine som velmi ani nehladal. Ked som sa rozhodol tak urobit v poslednej chvili ma "nieco" alebo "niekto" zastavil. Ten zazitok bol velmi zvlastny, intenzivny, hlboky a nadherny. Zacal som patrat co sa vlastne stalo. Po rozhovore s priatelom ktory ma na svet podstatne odlisne nazory ako ja som sa v nedelu rozhodol vypadbut do prirody. Presiel som po lesoch a horych asi 12-13 km a nechal svoju mysel doma a vnimal iba svet okolo seba. A zistil som co sa stalo. No skor ako sa k tomu dostanem nieco o tom preco som sa tak trapil. Milujem jednu nadhernu zenu. Boli sme spoluziaci na ZDS a uz vtedy sme k sebe nieco citili. Po skole sa nase cesty rozisli, obaja sme si nasli partnerov, zalozili rodiny, rozviedli sa. Po 30 rokoch sme sa opat stretli a stacil pohlad aby sme vedeli ze.... Prezili sme spolu 15 nadhernych mesiacov. Kedze byvame kazdy inde nemohli sme byt denne spolu no aj tak to bolo nadherne. Zrazu zo dna na den koniec. Ma ineho. Pre mna koniec sveta. Neskutocne ju milujem, bez vahania poviem ze som asi svoju byvalu manzelku tak nemiloval. Ten sok, ta bolest a smutok ma pomaly zabijali az som sa rozhodol to ukoncit.
A teraz pokracovanie pribehu. Zistil som ze mam vlastne obrovske stastie. Milujem niekoho. Milujem ju viac ako kohokolvek ineho (okrem deti samozrejme). Ona je moj zivot, moj svet, moja vecna laska. Co viac si mozem zelat? Ze nie sme spolu? Koho to zaujima? Moju lasku nemoze zabit, znicit, zahodit ani mi ju vziat. Zit budem len preto aby som ju mohol milovat. A raz mozno.... Ale aj ked nie, zomriem raz stary, mozno sam a opusteny, ale stastny ze som mohol milovat niekoho tak uzasneho ako je ona, stastny ze mi zivot doprial aspon tych 15 nadhernych mesiacov, stastny ze niekde v dialke je zena ktoa pre mna znamena viac ako vlastna smrt. Mozem chciet nieco viac?
Mozno ma teraz mnohy budete pokladat za sialenca. A nech. Mne toto sialenstvo zachranilo zivot, sialenstvo ktore mi ukazalo ze city su viac ako rozum, sialenstvo ze sa oplati zit aj pre to co nemame. Nehanbim sa za to. nehanbim sa za to ze milujem a moja laska je dovodom preco zit. Vzdy je dovod a vacsinou ho ani netreba hladat. Staci si ho uvedomit.
A teraz pokracovanie pribehu. Zistil som ze mam vlastne obrovske stastie. Milujem niekoho. Milujem ju viac ako kohokolvek ineho (okrem deti samozrejme). Ona je moj zivot, moj svet, moja vecna laska. Co viac si mozem zelat? Ze nie sme spolu? Koho to zaujima? Moju lasku nemoze zabit, znicit, zahodit ani mi ju vziat. Zit budem len preto aby som ju mohol milovat. A raz mozno.... Ale aj ked nie, zomriem raz stary, mozno sam a opusteny, ale stastny ze som mohol milovat niekoho tak uzasneho ako je ona, stastny ze mi zivot doprial aspon tych 15 nadhernych mesiacov, stastny ze niekde v dialke je zena ktoa pre mna znamena viac ako vlastna smrt. Mozem chciet nieco viac?
Mozno ma teraz mnohy budete pokladat za sialenca. A nech. Mne toto sialenstvo zachranilo zivot, sialenstvo ktore mi ukazalo ze city su viac ako rozum, sialenstvo ze sa oplati zit aj pre to co nemame. Nehanbim sa za to. nehanbim sa za to ze milujem a moja laska je dovodom preco zit. Vzdy je dovod a vacsinou ho ani netreba hladat. Staci si ho uvedomit.
04.04.2015
martin
Reagovať
Re: Kto nezazil nevie posudit
Trochu si viem predstaviť ako sa cítiš. Nie každú minútu ani nie každú hodinu, ale aspoň raz za čas to na mňa doľahne a ťažoba tej prázdnej bolesti je neznesiteľná. Naraz nič nemá zmysel a môj život mi príde ako absolútna zbytočnosť a akú - takú úľavu mi prinesie len plánovanie konca. Ale neviem prečo, nejak verím tomu, že dobrovoľná smrť nemá byť útekom a vyhýbaním sa strastiam života a že pokiaľ ma má posunúť niekam ďalej, musí byť dostatočne útrpná. Seppuku, alebo upálenie. Radšej si teda vždy poviem, že skúsim ešte ďalší deň, možno bude menej na hovno, ako ten dnešný a často nieje. Ale predsa len dám šancu ešte ďalšiemu dňu a nakoniec sa vždy nájde nejaká blbosť, kvôli ktorej sa oplatí ešte chvílu žiť. S alkoholom to ale zahnať neskúšam. Ten mám rád, ale je dobrý, len keď máš dobrú náladu. Ešte ti ju vylepší, ale keď je zle, je po ňom ešte horšie. Za normálnych okolností rád športujem a zistil som, že keď sa počas tých mojich kríz s vypätím všetkých psychických síl donútim k fyzickej námahe, postupne sa to zlepší. Endorfín vlastnej produkcie, dokáže zázraky. Nič múdrejšieho ti asi neporadím. Zvlášť keď píšeš, že tak trpíš nepretržite. Viem, že to sa potom nedá ani zaspať a ráno vstávaš ako zbitý pes. Ale predsa, ak si sa už definitívne rozhodol to odpískať, skús, len tak zo zvedavosti, zájsť za nejakým tým psych -ológom, -iatrom, -oterapeutom, možno ti ponúkne nejaké prekvapujúco jednoduché riešenie ako z toho von (a zostať živý) a ak nie, tak aspoň napíš, čo ti ten vševed nakecal!
25.03.2015
juri
Reagovať
nieco
Ahojte vsetci.Neviem co vobec povedat na tuto stranku,je to tazke.Precital som si par pribehov,vsetky su smutne.Tazko je davat niekomu radu,co ako dalej,vela ludi to ma dnes tazke.Uz mamtiez svoje roky a vzivote by som nepovedal ze dakedy navstivim tuto stranku.Jazdil som po europe,bolo fajn,sranda,chut zit aj ked to nebolo ruzove,no viem ze toto co teraz prezivam je horsie.Vela ludi tu pise o smrti,no uvazovali ste o tom ze ste zdravy a ze je vela ludi na tom ovela horsie ako vy,osobne ani ja nemam ruzovu situaciu,no preco hned siahat na to co bolo cloveku dane,a len cas anajvyssi ma pravo riesit to.Pocul som ze to na,,druhej strane,,neni bohvie co ak si to urobite sami,,vraj.Ak cloveku tazko treba sa skusit uz v tom stave radsej skusit poriadne opit,mozno sa na vec budete potom pozerat inak.Treba sa so zivotom bit,aj ked je nespravodlivy.Aj mne sa tazko bije,tiez mam urcitu nechut,no stale,aspon zatial verim ze bude lepsie,ze sa rozjasni,ze vinde slnko
08.02.2015
Riso
Reagovať
Samovrazda
Chcel by som spachat samovrazdu nevedel by mi niekto zohnat nejaku strelnu zbran ?
27.11.2014
mira
Reagovať
samovrazda
Caute,mam 19 rokov a taktiez v poslednom obdobi rozmyslam nad samovrazdou...proste sa mi zda,ze neexistuje ine vychodisko a uz to bude len horsie a horsie...co by ste mi odporucili,aby to bolo rychle a 100% zomriem...urcite nechcem skoncit v nemocnici...uvazovala som nad lulkovcom zlomocnym(10 jeho bobul a je po mne)...alebo ake tabletky mam zjest a kolko??dik
16.12.2013
querty
Reagovať
vyslobodte ma
maam silnee sebevrazednee sklony, napicu zivot aj ked maam len 16 (mozno si mysliite ze som toho vela nemohol zazit ale mozno sa myylite psichilu maam uz v pici) a vseci dobryy kamosi ktoryym sa zverujem mi vravia ze to je blbost s zabit ze maam zivot pred sebou ale ja berem smrt ako vyslobodenie zo zleeho a naadej na lepsie a vela priilezitostii sa zabit ale newiem preco maam niaky blok aby som to nespravil :( nezvlaadam svoje nervi a nenaavidiim tento prijebany slurveny a kruto nespravodlivy svet ... poradte mi niekto ako to prekonat prosiim :(
21.11.2014
Ann
Reagovať
Re: vyslobodte ma
Poznám ten pocit ... tiež ho mám ... požno by stačilo stať sa uplnym flegmatik ... ale to nieje take lahké však ? ...ale treba sa zamyslieť aj nad tým čo by to spôsobilo rodine ... ale niekedy proste to nejde inak .. len byť sebec
21.11.2014
Ann
Reagovať
smútok
Chcieť zomrieť ? Neviem prečo... ale neustale sa to samej seba pýtam ... mám pocit akoby sa moje pocity úplne menili ... mám o dosť staršieho priatela a neustale mi vysvetluje že láska bude u človeka druhoradá keď uplne dospeje ... tento svet neumožnuje nič iné ... načo potom žiť ? Keď môj zmysel života je práve láska ? Tak velmi ho milujem ... a tak velmi ma to ničí ... to si človek ani nevie predstaviť ... tak velmi ma mrzí že mi tú lásku nevie prejaviť ... a ja ju tak velmi potrebujem ... on už ju neberie tak ako ja... tak načo potom žiť ? Keď bez neho žiť neviem a s ním sa trápim ?A keď žijem s myšlienkou že tá láska vo mne zomrie ...
03.10.2014
Lucy
Reagovať
Chcem spáchať samovraždu...
Ja som Lucy..Ale nemám už prečo žiť. Spolužiačky a Spolužiaci ma šikanujú. Je mi len 9 rokov ale premýšľam nad tým. Veď som len malá bodka v svete. Čo sa stane ak sa zabijem? Len o jedného človeka menej.
13.10.2014
Ema
Reagovať
droga
Ak máte nejaké drogy a predavate ich zavolajte prosim 0902546309 mám fakt absťáky a už sa nedá zohnať ani to posrate valium .... Iba na predpis ako poznám našu doktorku tak ani nemám tam dvôd isť ...
27.08.2014
Prexus
Reagovať
nekonečná prázdnota.....
Hranica medzi životom a smrťou je veľmi úzka a snaha prekročiť ju je niekedy cesta tak široká a dlhá...