referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Samovražedné fóra na internete
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.05.2013
hardGIRL    Reagovať
Re: Re: boh je výmysel ludí ktorý chcu len prachy
Kokot :XDkokot kokot kokot
17.08.2014
De N Ka    Reagovať
Re: Re: Re: boh je výmysel ludí ktorý chcu len prachy
Chlapče...! Hlawu Hore...! Proste Máš Určite Pri Sebe Rodinu,Ktorá ťa MILUJE Nadovšetko,A Dá Ti Aj Posledné...! Nemôžeš Tunák Takto Písať... Všák Máš Len 16 život Ešte Pred Sebou... Vieš život Je Krásny Len ľudia V ňom Sú Svine.... Zamysli Sa Nad Tím...
14.05.2014
mil    Reagovať
Re: Zaspať a nikdy viac sa nezobudiť...aké lieky na to?
zavolaj mi a dohodneme sa mobil 0908669806
18.12.2012
atalanta    Reagovať
Zaspať a nikdy viac sa nezobudiť...aké lieky na to?
Vedel by mi niekto poradiť? Hľadám taký liek alebo kombináciu liekov, po požití ktorých by som "zaspala" a už by som sa viac nezobudila. Čiže moja smrť by bola bezbolestná a rýchla. Je mi jasné, že takéto niečo je iba na lekársky predpis. Vedel by mi niekto takýto liek alebo lieky aj predať? Ak áno, môžme sa dohodnúť mailom.
19.02.2013
peter    Reagovať
Re: Zaspať a nikdy viac sa nezobudiť...aké lieky na to?
napis mi na mail pokecame a mozno uz nebudes chcet riesit smrt
28.10.2012
jejka    Reagovať
strelna zbran
vie mi niekto zohnat strelnu zbran?
18.09.2012
Michal    Reagovať
SMRŤ
Zdravím Vás.Poradte ako mám,žiť s pocitom.Ked som adoptovaný,rodičia ma brali iba z ľutosti.Stále mi niečo vyčítaju stále.Nechcu ma pušťať nikam.Už mám predsa svoj vek..Nieje to síce 18 ale aj tak.Help me Thanks.
28.07.2012
tralala    Reagovať
Re: je take tazke uniknut.....
napis mi..........
23.05.2009
kristina    Reagovať
nikdy
takze podla mna by to nemal nikto ai skusit Pan Boh nam dal zivot tak nek aj on urci ked nam ho zobere nikdo nema na to pravo okrem nasho Pana Boha
10.08.2011
pepino    Reagovať
boh je výmysel ludí ktorý chcu len prachy
V starom ríme bolo finančne náročné si udržat dobyté uzemia a tak vymysleli boha a podarilo sa im to.Ked bola inkvizicia a v mene boha upalovali ,mučili a brali majetky mrtvých ludí,čo to má spoločné z bohom.Ak to boh nepotrestal takých fararou tak to nieje boh ale diabol.Boch nebol nieje a nebude ale chamtivý ludia boli su a budu.
19.04.2012
mária kocúreková    Reagovať
Re: boh je výmysel ludí ktorý chcu len prachy
a kto ti dal život???
21.01.2011
LLL    Reagovať
Re: nikdy
Presne .. ty tu neplet "Boha" jasne???
28.11.2010
Uz len krok    Reagovať
pocuj dievca naco navstevujes taketo tsranky..a co si dovolujes hovorit moralizovat tu o bohu..kde bol ten tvoj boh ked sa tym ktori sa zabili ale idu!!!ked potrebovali pomoc???kde bol ked sa im stali vsetky tie zle veci pre ktore sa rozhodli opustit tento skurveny svet??!!!laskavo sa tu nemontuj
22.02.2012
xyz    Reagovať
Re: Re: Tuzba po uniku...
diazepamu mám dosť,ale čo z toho ked si dám 50 , 10mg ked na mňa už neučinkujú,lebo ich beriem dlho,ani len ospalý nebudem,tebe by to stačilo no mne nie
15.09.2007
alexander    Reagovať
Tuzba po uniku...
Tento clanok bol velmi presvedcivy ale aj trocha naivny. Ano samovrazedne fora existuju a maju velky vplyv. Niekedy sa tam dostane naozaj aj iny clovek ako clovek uz hladajuci danu temu. Hromada zvedavych a senzacie chtivych pubertiakov a inych zvedavcov. Otazne ale je ako informacie na tychto forach na koho vplyvaju. Ak je ci uz 15rocne dievca alebo 28 rocny chalan v dobrej zivotnej situacii tak na nich argumenty nemozu velmi vplivat aj ked by to boli citlive osoby. Na druhu stranu a to je moj pripad, ak je uz clovek depresivny, taketo stranky akoby cloveku otvorili oci. Clovek si povie aky bol vo svojom uvazovani idealisticky a naivny. Svet je predsa zle miesto v ktorom mi iba ublizuju a je len o utrpeni a bolesti, nestasti a nespravodlivosti. Ano smrt je dobre riesenie. Mozno to nieje tak ale pre niektorych ludi je to jedine riesenie. Vela ludi tuzi po smrti ale pravda je ze sa ku aktu samovrazdy odhodlaju vadsinov ti informovany a to je nebezpecenstvo tychto stranok. Sam som sa pokusil o samovrazdu uz trikrat a planujem stvrty pokus. Ano prave na internete som si zistil ake lieky treba uzit ako spominate v clanku ten liek pre epileptikov ktorym sa casto pachaju samovrazdy urcite myslite diazepam len ste to nechceli uviest ale zabudate ze ludia ktory tak chcu umriet to uz maju davno zistene alebo to lahko zistia zadanim obycajnych slov do vyhladavaca. Ako suicide methodt alebo lethal medicine a podobne. Nieje problem zistit ako sa zabit ked sa clovek boji skocit z vysky alebo pod vlak. Na slovensku clovek zbran lahko nezozenie a bez psychiatrickeho vysenia to nejde. A tak jedina ostavajuca metoda je vzdy alkohol a lieky, to je metoda mladych adeptov smrti. Asi to ale zavysi od znamosti alebo schopnosti kazdeho jedinca jednotlivo. Sam mam uz rok problem diazepam 500mg zohnat. Vsetko ostatne uz mam aj silny alkohol aj kynedril na zvysenie ucinku alkoholu a diazepamu. Uzlen samotny diazepan. Samovrah tuzi zomriet bezbolestne a rychlo a co uz je lepsie ako utlm dychoveho centra a zastava smrti pocas spanku a pri otupenosti alkoholom? Ale kde zohnat diazepan? Skusal som v pentagone aj v petrzalke pri budove plussedem dni. Skusal som podplacat ludi dokonca v centre pre liecbu drogovych zavislosti kusok od ministerstva hospodarstva ale nic. Smrt je iba vec dostupnosti. Ale to uz som nejako odbehol. Ja len ze neinformovany clovek samovrazdu nespacha iba trpi v tomto prekliatom svete dalej a informovany sa len potacaju na svojej ceste ku dobrej samovrazde. alex
10.11.2011
Juraj    Reagovať
Re: Tuzba po uniku...
Ahoj so vsetkym co si napiasal suhlasim teda az na to ze s tym liekom nemam skusenost a teda asi som malo informovany ako spachat ukoncit toto trapenie ak by si vedl pomoct a poradit budem rad :)
17.08.2008
miso    Reagovať
kamikadze
clovek sa chce bezbolestne a richlo zabit tak poradi niekto
20.10.2011
edo    Reagovať
Re: kamikadze
ty si tiez trosku sialeny
20.10.2011
edo    Reagovať
Re: Re: nikdy
a vy ste kompletny
24.08.2011
Krankes Gehirn    Reagovať
FORUM
vie mi niekto poradit nejaké samovrazedne forum?
25.07.2011
xxx    Reagovať
nikdy
boh nieje mal tu byt uz davno
25.07.2011
xxx    Reagovať
nikdy
boh nieje mal tu byt uz davno
21.01.2011
LLL    Reagovať
Diazepam
Ze pol krabicky diazepamu :D to tak jedine zaspis na hodinu :D tak 3 krabicky a pollitra vodky ti mozno pomoze.. alebo taky rohypnol noo to by stacila aj slabsia davka.. ale diazepam pol krabicky :D jedine tak vyplach zaludka :D
15.10.2010
Lenicka1313    Reagovať
Doporučení
Pokud ještě stále hledáte, kde se dá něco podobného najít, rozhodně se podívejte http://www.referatyzababku.cz/ Z vlastní zkušenosti mohu doporučit. Rozhodně "+"
21.10.2010
martin    Reagovať
Re: Doporučení
snad referatyzababku.sk ne?
28.08.2010
abc    Reagovať
ty si riadne sibnuta a hlupa!
15.06.2010
...    Reagovať
no je to ale dobry utek
ale diazepamom je to lahke staci len pol krabicky a si tam mozno to skusim
07.03.2010
prowl    Reagovať
umriem kedy ja chcem!
ak sa chcete bezbolestne zabit tak sa predavkujte heroinom.(tzv. zlata davka)..je to prijemne,nic nebudete citit. a hlavne 100% spolahlive.
09.05.2009
uhor    Reagovať
Re: Tuzba po uniku...
Nechcem spáchať samovraždu, ale hrozí mi Epi záchvat a potrebujem nutne kupiť 1 balenie diazepamu 10mg, pomože niekto z levíc

späť späť   1  |  2  |   3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.