Zaujímavosti o referátoch
Zážitok
28.03.2007
nike
Reagovať
sak ste boli 3+1 na zemi ktory bi sa postavil
sak ste boli 3+1 na zemi ktory by sa postavil mysilite ze by ste mu 4 nedali na picu??
25.03.2007
lukas
Reagovať
i ll be there for you
ale jak to super napisal.... na picu dostal len miso lebo nevie behat bo ma astmu, este ze bol s nami.... my sme nastastie usli... dopadlo to dobre... he he he he hehehehehehe , ja sa pojebem... :)
25.03.2007
lukas
Reagovať
friends.... i ll be there for you....
ale jak to super napisal.... na picu dostal len miso lebo nevie behat bo ma astmu, este ze bol s nami.... my sme nastastie usli... dopadlo to dobre... he he he he hehehehehehe , ja sa pojebem... :)
25.03.2007
lukas
Reagovať
friends.... i ll be there for you....
25.03.2007
xxxgirlRS
Reagovať
nechapem
nechapem tiez ako ste sa mohli pozerat ako vám biju kamarata...ja by som to nedokazala!to je fakt hanba!!!!a este pises ze to dopadlo dobre???no mozno vam hej bo kktiny vystrajat viete no ked je pruser tak bezite a kamosa nechate v p...fajne tomu sa hovori priatelstvo!ste frajery!!!!!
12.02.2007
ELITE SOLDIER
Reagovať
STE KOKOTI
ste kokoti, ste mu mali aspon trochu pomoct ked vam bili kamosa, aspo neco vz kokoti
22.11.2006
Lukass
Reagovať
Dobryy pribehh
Ja som zazil daco podobne... ale dopadlo to lepsie..... Ja by som siel pomoct kamosovi, sak 3 by vas isto nezvladol.........
14.06.2006
SyKy
Reagovať
LoooL
LoL kamarata vam biju a vy nic no lol keby , ze ten ujko uteka za mnou a moji kamosmi by sme sa otocili a hadzali po nom kamene VELKE NEVELKE HLAVA NEHLAVA
07.03.2006
Funty
Reagovať
Peter
Viete mohli ste mu rozkopať riť vy traja on by sa do troch určite nepustil.