referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Barbora
Streda, 4. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Zneužívanie, šikana a násilie.
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.08.2006
Ondejko K.    Reagovať
Krive obvinenie vnuka.
Tlak ex svagriny na vlastneho syna.
Ex svagrina tvrdi, ze po rozvode si u chlapca vsimla, ze je akysi "iny"!Preco prave po rozvode?Chlapec bol uz pocas 7 rocneho manzelstva stale nervozny, tam si len advokati vymienali klucky.Ale aj napriek tomu,ze ked jej "vraj"chlapec povedal co s nim dedko /80 rocny clovek/ robi,tak ho este 9 mesiacov k tomuto dedkovi/ktoreho chlapec mal niekedy velmi rad/ posielala?Aku ma toto vsetko logiku?Ako je mozne,ze staci jedno trestne oznamenie takehoto charakteru a masineria sa pohyna,ale v prospech toho ktory toto trestne oznamenie podava, vsetko sa vysetruje jednostranne, pri vysetrovani chybali odborni pracovnici,prisediacou bola iba akasi pedagogicka,ktora v tomto smere nema ziadne skusenosti, nebol prizvany ziaden odbornik z oblasti psychologie ani pritomny socialny pracovnik, pritom sa chlapcovi kladli odpovede priamo do ust, chlapec ktory nikdy takyto oplzly slovnik nepouzival odrazu ich vraj pri vypocuvani pouzil a vsetko plynule bez nervozity a bez hanby rozprava, keby to ozaj prezil ako o tom hovori, tak by sa z neho muselo vsetko tahat.Cela vypoved chlapca sa podla zakona nenahravala na video, cize o vypovedi je iba zapisnica.Sudca si prizval iba jednu "odbornicku" ktora pripusta,ze chlapec nie je schopny klamat, ale na druhej strane ma bujnu fantaziu, chlapec bol na tychto sedeniach iba dvakrat za ucasti prababicky od ktorej to vsetko zacalo.Ked sme poprosili dobornych pracovnikov pomoct dietatu,pomoc bola hned odmietnuta zo strany ex,dokonca sa riaditelovi telefonicky vyhrazalo aby od tohoto pripadu ihned odstupil!Boj o dieta medzi ex svagrinou a mojim bratom jej ex manzelom,boj o majetky atd.Je to dlha historia, ale do toho boja zamiesala staruckeho cloveka,ktory zije v krasnom manzelstve viac ako 55 rokov, vychoval 3 deti, ale tejto osobe nie je nic sväte.Aby sa chlapec nahodou nepreriekol, tak mojmu bratovi cez sudy dala zakaz styku dietata, chlapec ked vypovedal mal 7 rokov, som jeho krstna mama, niekedy ma mal rad, teraz ked ma vidi uteka odo mna ako zmyslov zbaveny.Co vsetko moze sposobit nenavist jednej zeny ktora sa nediva na buducnost svojho potomka.Ja len dufam, ze raz sa jej ten bumerang vrati a to prave prostrednictvom chlapca.Dokonca ex sa na sude posmieva mojej mame, ukazuje jej stredny prst,robi rozne grimasy... uz predtym sa jej vyhrazala ,ze sa jej pomsti,len preto,ze jej moji rodicia neprepisali majetky.Jedine co lutujeme chlapceka, ktory k nam chodieval velmi rad,ktory nas este pred tym nez toto vsetko obvinenie zacalo objal,vystiskal, vybozkal a s palcom od nas odchadzal k prababicke Helenke k osobe kde nikdy nechcel byt, o 2 tyzdne na to dal mojho otca zatknut!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.