Zaujímavosti o referátoch
Maturitné otázky zo SJ (SOU ...
09.02.2009
Janka
Reagovať
moje maturitne otazky
Ani som nevedela, ze moje vypracovane mat. otazky, su stale na tejto stranke.....
Mne a takmer celej mojej triede velmi pomohli (zmaturovala som na 2 zo SJ), takze az take zle nie su :)
Myslim, ze otazky boli pekne rozdelene, aj farebne vyznacene, ale postupom casu sa to tu asi poprehadzovalo :)
Ak niekomu pomohli, tak super :) pre ostatnych: ak savam nepaci, vypracujte si ich sami :))
Mne a takmer celej mojej triede velmi pomohli (zmaturovala som na 2 zo SJ), takze az take zle nie su :)
Myslim, ze otazky boli pekne rozdelene, aj farebne vyznacene, ale postupom casu sa to tu asi poprehadzovalo :)
Ak niekomu pomohli, tak super :) pre ostatnych: ak savam nepaci, vypracujte si ich sami :))
12.01.2008
Slavka
Reagovať
Re: Da sa
ze asi na to je hned na zaciatku taka ikonka ze stiahnut referat...
16.04.2007
Monika
Reagovať
V celku OK
a nemal by to komentovať niekto, kto si nedal námahu si to ani vypracovať. Takže česť autorovi, že si dal tú námahu.
16.04.2007
Monika
Reagovať
V celku OK
a nemal by to komentovať niekto, kto si nedal námahu si to ani vypracovať. Takže česť autorovi, že si dal tú námahu.
16.04.2007
Monika
Reagovať
V celku OK
29.12.2006
Bernadeta
Reagovať
Super
Vďaka, že sa ti to chcelo:) ale nie ...ja si tiež robím otázky a niečo mi dosť pomohlo.
22.05.2006
pimper
Reagovať
vdaka
diky moc...dost mi to pomohlo pretoze som nemal vypracovane otazky : )