Zaujímavosti o referátoch
Ľudo Ondrejov Africký zápisník
15.06.2010
mirka
Reagovať
africki zapisnik
potrebujem autora, vydavatelstvo, ilstratora, epiteton, metafora, personifikaciu, prirovnanie, zdrobneninu, dielo autora, pekne myslienky, kde sa to udalo key sa to udialo , hlana postava vedlajsie postavi, temu, idea, a srucni obsah diela velmi pekne dakujem
29.05.2012
Simona Hrnčiarova
Reagovať
Africký zápisník
Potrebujem obsah o knižke, ale nie stručne!!! Potrebujem vela :) Dakujem pekne! :)
16.04.2012
zolo
Reagovať
Africký zápisník
Táto kniha je o ničom.
Písmená sú písané z valmi maľym.
fakt je o nicom moj pes napise lepsie.
Písmená sú písané z valmi maľym.
fakt je o nicom moj pes napise lepsie.
12.04.2012
Frederika
Reagovať
Re: Africký zápisník
Spisovatel sa rozhodol navštivit afriku.Ale nechcel tam ist sam,a tak si zobral zo sebou svojho druha Tanganiku.Ich cielom bolo najst Ogooue a stretnut sa s Gorilou.Zažili vela krasnych zažitkov a objavili stopi trpaslikov.Na každom mieste kde sa zastavili,tam sa aj utaborli.
Najviac zažitkov prežili s opicami.Ked objavili rieku Odooue,postavili si čln a plavilisa.Nedaleko si postavili chatrč z dreva a listia.Z noci na noc sa k nim približoval hrozny rev Gorile.Spisovatela to čoraz viac pritahovalo.Až sa rozhodol,že Gorilu vyhlada.Ked ju našiel chcel s nou bojovat.Ale zmocnil sa ho strach a ušiel.Prešlo vela tyždnou a spisovatel sa musel s Afrikou rozlučit.A tak sa rozlučil aj sa Tanganikom.
Aby vedel,že prišiel Tanganika domov živy a zdravy,poslal mu do obalky štetinu vlasov.A tak sa skončil spisovatelou pribeh. Pačila sa mi spisovatelova fantazia
Najviac zažitkov prežili s opicami.Ked objavili rieku Odooue,postavili si čln a plavilisa.Nedaleko si postavili chatrč z dreva a listia.Z noci na noc sa k nim približoval hrozny rev Gorile.Spisovatela to čoraz viac pritahovalo.Až sa rozhodol,že Gorilu vyhlada.Ked ju našiel chcel s nou bojovat.Ale zmocnil sa ho strach a ušiel.Prešlo vela tyždnou a spisovatel sa musel s Afrikou rozlučit.A tak sa rozlučil aj sa Tanganikom.
Aby vedel,že prišiel Tanganika domov živy a zdravy,poslal mu do obalky štetinu vlasov.A tak sa skončil spisovatelou pribeh. Pačila sa mi spisovatelova fantazia
20.01.2011
dominko
Reagovať
Re: africki zapisnik
Pana .. fest husta kniha .. naj co som cital .. :D:D
10.01.2011
vlado
Reagovať
Africki zapisnik
plss posli te mi nekdo na email o com to bolo PLss ...Dakujem
15.06.2010
mirka
Reagovať
maria durickova povest
potrebuem aby ste mi poslali najkradsiu povet od marii durickovej
15.06.2010
mirka
Reagovať
africki zapisnik
potrebujem aby ste mi poslali vsetko co sa pise v tej knizke
06.06.2010
nika
Reagovať
africky zapisnik
potrebujem strucny obsah o celej knizke africky zapisnik.Vsetko
28.04.2010
Larika
Reagovať
Africký zápisník
Potrebujem stručný obsah o celej knížke Africký zápisník.Jasne ze aj hl.postavu,hl myšlienku....
Ďakujem.
Ďakujem.