referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Grécka a rímska mytológia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.02.2006
kritik    Reagovať
kritika
Nepáči sa mi vôbec ako nazývaš bohov veľmi zvláštne napríklad Okeán - ja by som ho nazval Oceánus a nie Krónos, ale Kronos, a mne sa skôr zdá, že ty tu spomínaš iba grécku mytológiu a nie rímsku, veď vlasne rimania všetko prebrali od grékov a to má byť podľa teba rímska mytológia, kde spomenieš boha Marsa alebo niečo napíšeš o Ríme, no tak vyhoď ten Rím a dám ti aj lepšiu známku než 3. Nezdá sa mi to zlé, ale príliš rozvláčne a čo skôr si namiesto rímskych bohov nenapísala skôr niečo o gréckych a nie som si ani istý, kedy píšeš o rímskej a kedy o gréckej mytológii. Kúsok prehodnoť a prepíš ten referát, je to totálny chaos, zamysli sa trochu na tým. No fajn, napísala si, aspoň jeden príspevok o rímskej mytológii, ale nič iné, načo píšeš o rímskej mytológii, keď nemáš o čom !
24.02.2007
aneta    Reagovať
Re: kritika
myslim, ze sa hras na velmi mudreho..mam vsak jeden dolezity fakt...rimska mytologia vychadza z greckej a nie naopak..inac v pohode;)
12.03.2006
Patrick    Reagovať
je to v pohode ni4 na tom nieje zle
10.10.2006
kristina    Reagovať
mas ravdu vobec nespomina rýmskych bohov ,ale zato dobre napisal o greckych bhoch.diky pomohlo mi to na dejaku
10.10.2006
kristina    Reagovať
mas ravdu vobec nespomina rýmskych bohov ,ale zato dobre napisal o greckych bhoch.diky pomohlo mi to na dejaku
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.