referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Sabína
Nedeľa, 27. októbra 2024
Moja karikatúra
Dátum pridania: 25.10.2006 Oznámkuj: 12345
Autor referátu: kuciierka
 
Jazyk: Slovenčina Počet slov: 317
Referát vhodný pre: Základná škola Počet A4: 0.8
Priemerná známka: 2.93 Rýchle čítanie: 1m 20s
Pomalé čítanie: 2m 0s
 

Na prvý pohľad by som sa vám zdala ako namyslená moderná babenka. Sama neviem prečo tak pôsobím, ale som prirodzená aj keď niekedy uletená a bláznivá. Keď ráno vstanem s postele nevyzerám ako normálny človek. Vlasy mi stoja na všetky svetové strany akoby ma navštívilo „220“. Sem-tam, skôr častejšie ako zriedkavo, sa na mojom ksichtíku objaví nejaký ten pupáčik, ako na tvárach všetkých normálnych pubertiačok. Ale vôbec ma to netrápi, aspoň zatiaľ.

Moja postava je príšerná. Každý si myslí že keď mám výšku 180 centimetrov, že som nejaká modelka. Ani z ďaleka. Vyzerám ako lepidlo značky Wurstol, len si ho niekoľko krát zväčšite, aby ste dosiahli výšku 180 cm a máte pred sebou moju postavu.

O mojej bláznivosti by vám vedeli svoje povedať viacerí ľudia. Napríklad moja sesternica Lucka a moje najlepšie kamarátky Majka a Veronika, taktiež spolužiaci, čo sedia predo mnou. Keď príde „moja chvíľka“ nikdy netrvá krátko. Zabávam celé blízke okolie blbosťami. Ani neviem, kde sa to vo mne berie a niekedy na to aj doplatím. Vtedy nemám problém vyjadriť svoj názor na veci a ľudí.

Horšie je to keď som v normálnom stave. Som narodená v znamení Váh a tie sa vyznačujú nerozhodnosťou a váhaním. O tom váhaním viem svoje a nerozhodnosti tiež. Mám problém vybrať si farbu, ktorá sa mi najviac páči. Keby som mala stávkovať tak skrachujem skôr akoby som začala. Kým by som sa ja rozhodla na koho mám staviť tak je týždeň po zápase a výherca by svoju výhru už aj minul.

 
Podobné referáty
Moja karikatúra 2.9481 568 slov
Moja karikatúra 2.9918 313 slov
Moja karikatúra 2.9897 383 slov
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.